ale mimo to odstawia się zmniejszając dawki..
Leczyć - leczy ( na jakiś czas), pomaga.. ale to i tak moim zdaniem leczenie objawów,
a nie przyczyn występowania zaburzeń.
Bo w końcu dlaczego są nawroty...
To "gówno" trzeba wycisnąc jak pryszcza, a nie przysypywać piaskiem,
bo gdy tylko zawieje mocniejszy wiatr...to wiadomo.
I ja własnie odczuwam, że sertralina mnie przyćmiewa i zamyka na świat.
To już lepiej ćpać depresanty, jest to samo, plus dobra, przyjemna faza :-)
Chyba, że ja już nie widzę niczego sensownego, poza opioidowym snem.
makowy_heban pisze: I ja własnie odczuwam, że sertralina mnie przyćmiewa i zamyka na świat.
To już lepiej ćpać depresanty, jest to samo, plus dobra, przyjemna faza :-)
Chyba, że ja już nie widzę niczego sensownego, poza opioidowym snem.
Ograniczyłem ćpanie do minimum (przez ten czas w ogóle nie wrzucałem tramalu i benzodiazepin, tylko kilka razy kodeinę i co parę dni 10mg zolpidemu nasen)
Efekty uboczne minimalne. (początkowo: rozszerzone źrenice, spadek łaknienia, suchość w ustach) ale dosyć szybko ustąpiły
znacznie zmniejszyła mi się senność w ciągu dnia, dzięki czemu lepiej mi sie uczy, i mam większą chęć do pracy.
niestety póki co w ogóle nie odczuwam poprawy nastroju :/ doły i lęki pozostały
diagnoza psychiatry - nerwica jakaśtam. proponuje mi udział w psychoterapii :) ale nie mam na to czasu, chęci ani pieniędzy.
Mam nadzieje ze działanie leku trochę się rozkręci. Być może zwiększę dawkę do 75/100mg.
ksionc pisze: widzę codeine że chuja się wyleczyłeś tą sertraliną
Dziękuję za uwagę.
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Marihuana warta ponad milion upchana w Dacii. Szybka akcja CBŚP pod Warszawą
Niepozorna czerwona Dacia, a w niej ponad 20 kg marihuany upchanej w trzy kartonowe pudła! Przesyłki warte ponad milion złotych nadane zostały kurierem z Królestwa Hiszpanii. Przez Polskę przewoził je 51-letni Polak. Został zatrzymany w szybkiej akcji CBŚP w podwarszawskich Jankach.
Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki
26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.
Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł
Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.