ale mimo to odstawia się zmniejszając dawki..
Leczyć - leczy ( na jakiś czas), pomaga.. ale to i tak moim zdaniem leczenie objawów,
a nie przyczyn występowania zaburzeń.
Bo w końcu dlaczego są nawroty...
To "gówno" trzeba wycisnąc jak pryszcza, a nie przysypywać piaskiem,
bo gdy tylko zawieje mocniejszy wiatr...to wiadomo.
I ja własnie odczuwam, że sertralina mnie przyćmiewa i zamyka na świat.
To już lepiej ćpać depresanty, jest to samo, plus dobra, przyjemna faza :-)
Chyba, że ja już nie widzę niczego sensownego, poza opioidowym snem.
makowy_heban pisze: I ja własnie odczuwam, że sertralina mnie przyćmiewa i zamyka na świat.
To już lepiej ćpać depresanty, jest to samo, plus dobra, przyjemna faza :-)
Chyba, że ja już nie widzę niczego sensownego, poza opioidowym snem.
Ograniczyłem ćpanie do minimum (przez ten czas w ogóle nie wrzucałem tramalu i benzodiazepin, tylko kilka razy kodeinę i co parę dni 10mg zolpidemu nasen)
Efekty uboczne minimalne. (początkowo: rozszerzone źrenice, spadek łaknienia, suchość w ustach) ale dosyć szybko ustąpiły
znacznie zmniejszyła mi się senność w ciągu dnia, dzięki czemu lepiej mi sie uczy, i mam większą chęć do pracy.
niestety póki co w ogóle nie odczuwam poprawy nastroju :/ doły i lęki pozostały
diagnoza psychiatry - nerwica jakaśtam. proponuje mi udział w psychoterapii :) ale nie mam na to czasu, chęci ani pieniędzy.
Mam nadzieje ze działanie leku trochę się rozkręci. Być może zwiększę dawkę do 75/100mg.
ksionc pisze: widzę codeine że chuja się wyleczyłeś tą sertraliną
Dziękuję za uwagę.
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu
Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy
Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.