Jakieś dwa tygodnie temu po dłuższej przerwie zarzuciłam 150mg i efekty były zupełnie inne, niż się spodziewałam. Poprzednim razem czułam "ciepełko", sedację, przysypiałam, a potem zapadłam w półsen na resztę nocy.
Tym razem oprócz reakcji alergicznej i swędzenia całej głowy i twarzy pojawiła się silna irytacja, pobudzenie, złość. Nie mogłam znaleźć niczego do posłuchania - czułam się fizycznie na tyle źle, że nawet siedzenie było nieprzyjemne. Włączyłam sobie w końcu jakiś audiobook na youtube'ie, którego byłam w stanie słuchać bez wkurwiania się na niego. Przesłuchałam dwie godziny tego audiobooka, mimo leżenia całkiem po ciemku - ostatnio prawie nigdy nie mam problemów z zasypianiem. Pojawił się dość silny ból w okolicach krzyża i bioder, narastający mimo leżenia w pozycji, która zawsze powoduje dużą ulgę. Ból wkurzał mnie oczywiście jeszcze bardziej, jęczałam w myślach, że no zajebisty lek przeciwbólowy. Po tych dwóch godzinach stwierdziłam, że mam dość i zażyłam leki nasenne.
Czym to mogło być spowodowane?
Było to 150mg, całe opakowanie Thiocodinu naraz. Jakieś trzy tygodnie przerwy od ostatnich prób wyrabiania receptorów i co najmniej półtorej tygodnia całkiem na trzeźwo.
Dodam jeszcze, że niedawno jadłam DXM i zadziałał na mnie zupełnie normalnie.
wiwka14
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce
Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.