Dział poświęcony niesklasyfikowanym wyżej substancjom, których struktura zawiera w całości cząsteczkę morfiny – dihydrokodeina, etylomorfina, hydromorfon, oksykodon i inne.
ODPOWIEDZ
  • 379 / 28 / 0
No racja tak tylko pytałem. A ból głowy po oksy to przedawkowanie? Miałem też nudności, ale wytrzymałem. Ból już trochę mija.
  • 8103 / 914 / 0
@Roade
Nudności przy opio to normalna sprawa a co do bólu głowy to nie wiadomo mi nic.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 1008 / 205 / 2
Ból głowy wynika z niedotlenienia (opioidy powodują spłycony oddech), a mdłości to jak dla mnie już oznaka lekkiego przedawkowania, no ale były tutaj osoby, które twierdziły, że rzyganie po opio jest fajne %-D
Uwaga! Użytkownik eth0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 379 / 28 / 0
Tak myślałem, bo po nodach mnie bolała głowa. Ale retardy są zdradzieckie. Wziałem 1 tab wczoraj o 13 chyba a dzisiaj do 9 rano nody miałem, trochę za grube.
  • 8103 / 914 / 0
@Roade
Jak masz retardy to bierz rano i będziesz prawie cały dzień na fazie.Nie będzie za mocno, ale za to ekonomicznie. :mniam:
W wieku lat piętnastu
  • 379 / 28 / 0
Już o tym wiem, mocne skurwysyny, jeszcze mam oczy jak szpilki xd Myślałem, że jak rozkruszę to wejdzie od razu
  • 8103 / 914 / 0
A nie weszły od razu jak rozjebałeś je na pyl ?
W wieku lat piętnastu
  • 379 / 28 / 0
No trochę weszło, ale mocniejsza fala weszła potem.
  • 8103 / 914 / 0
@Roade
Następnym razem DOKŁADNIE rozjeb na pyl, wymieszaj z coca cola i powinny działać tabsy jak zwykle, nie jak retardy.Tylko musisz rozbić porządnie na pyl.
W wieku lat piętnastu
  • 379 / 28 / 0
Próbowałem rozrobić z wodą, to się klejący glut zrobił
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.

Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę

Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.

Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu

Psylocybina