W całości się podpisuje, tak wyglądało pare miesięcy z mojego życia. Zestawienie patologicznie niskiej ceny z tym co potrafiła pokazać ta kanna za małolata skończyło się u mnie niezłym popływem.
Dodałbym tylko do opisu Larrbiego coś co przy żadnej innej substancji mi się nie zdarzało - wstawanie o 2 w nocy zeby wyciagnac dzide z pod poduszki
To wyżyny narkomanii.
Pocieszacie mnie.
Ja na początku to kładę lufę gdzieś na stole, albo obok wyra. Ale w końcu myślisz sobie, po chuj wstawać po nią.
Co do amki, paliłem z rok temu. Grama maczy. Poszedł w jeden dzień.
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami
Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.