Dyskusja na temat różnych odmian maku i ich działaniu psychoaktywnym.
Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3901 / 563 / 0
same pedały %-D
  • 35 / 2 / 0
Obrzydliwi jestescie z tym PR, fujka.
Mam 3 giety czystego opium, jak to zapalic? Nie mam pojecia jak sie za to zabrac
  • 30 / 2 / 0
Ja paliłem z żarówki, ale miałem tak mało materiału, że trudno mi ocenić na ile jest to skuteczne rozwiązanie.
  • 125 / 23 / 0
Poprawcie mnie, proszę jeśli się mylę ale czy O. do palenia nie jest w jakiś sposób przygotowywane/obrabiane? W mleczku makowem alkaloidy są w postaci soli kw. mekonowego i siarkowego, do palenia (czy raczej waporyzacji) nadają się ich wolne zasady, jak z heleną, prawda? Czy te 3gr Kolegi dwa posty wyżej były przeznaczone do palenia czy pozbierane? Same suszone/podgrzewane łzy naciętych makówek można (trzeba, haha) zagotować z wodą, zaciągnąć przez watkę i w kanał, względnie z wódką jako coś na kształt Laudanum, ale slyszałem, że wysuszonego mleczka nie warto palić, jakie są Wasze doświadczenia?
"mojej wolności dowodem błąd"
  • 3901 / 563 / 0
nie ma co palić. duzo roboty, a efekt jak przy zupie
te palenia i nalewki to w dupe mozna sobie wsadzić, pic na wodę fotomontaż

afganski rolnik robi to cale zycie i ma wprawe. trzeba scinac na odpowiednią głębokość.
a ty zerwiesz makówki, bo wiadomo lepiej zalatwic sprawe na raz niz krzątać się po czyimś polu [a takie zbieranie z zerwanych juz jest duzo gorsze], zajmie ci to mnostwo czasu, a potem jeszcze przypalisz jak nie masz wprawy

a tak ladujesz puste głowy, zalewasz az przykryje, gotujesz pol godzinki, powyciskasz makówki, wypijesz 4 duze szklanki i masz fest fazę
i faza wcale sie nie rozni

zbierac sie opyla tylko jak ladujesz w zyle
  • 688 / 149 / 2
W naszych warunkach szkoda materiału, część opium przy paleniu jest tracona. Co innego w Afganistanie, gdzie są pola maku po horyzont.
Miłość jest jak opium...
  • 35 / 2 / 0
jestem obok afganistanu cena 1g opium to 3zl albo i taniej
  • 24 / 3 / 0
Wie ktoś jakie dawkowanie dobrej jakości afgańskiego opium pod iv, ewentualnie palenie, ile to mg? Albo ile wychodziło wam dawkowanie waszych sortów czy zbiorów?
Jestem bóstwem, lepszym ćpunem od was i jadę was kurwy na haxach
  • 24 / 3 / 0
Proszę o scalenie, odpowiedz znalazłem. Wiadomo , że ilość alkaloidów zależna jest od gleb i warunków uprawy. Natomiast chciałem znaleźć czy wgle opłaca się ogarniać opium, bo wychodzi około 40$ za gram afgana. Odpowiedz znalazłem na bluesa light, w naszych warunkach po prostu się nie opłaca go brać wgle pod uwagę. Temat na bluelight https://www.bluelight.org/xf/threads/op ... ge.863301/
Jestem bóstwem, lepszym ćpunem od was i jadę was kurwy na haxach
  • 3455 / 563 / 2
"Juz teraz wiem, wiem co to milosc" ale i wiem jak mocno uzaleznia opium i pomyslalem sobie wtedy nie i juz. Cholera jasna jak mnie ciagnie do tej hery znow ide na szluga kropka.
p4g4y0zzz(X) pisze:
Ja również grzeje opium już od 3 dni. Poszło jakieś 100 główek a w okolo tysiące. Och jak pięknie, pch jak cudownie. U mnie sezon dopiero się zaczął, niektóre maczki jescze zwisają nierozkwitnięte.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne

Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.

ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki

Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.

Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę

Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.