Dział poświęcony niesklasyfikowanym wyżej substancjom, których struktura zawiera w całości cząsteczkę morfiny – dihydrokodeina, etylomorfina, hydromorfon, oksykodon i inne.
ODPOWIEDZ
  • 3118 / 1071 / 0
w tym przypadku tolerancja na benzodiazepiny nie ma większego znaczenia. bez tolerancji, na pierwszy raz polecam 10 lub 20 mg oksykodonu. chodzi tutaj o tabletki bez mechanizmu przedłużonego uwalniania.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 2881 / 303 / 0
23 marca 2019NIEPIERWSZY pisze:
Gram hery to ile oksykodonu?
Zależy jaka hera
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 181 / 52 / 0
Takie tabletki nie maja prawa miec 3-6 g, bo na logike przy zalozeniu 6g tabletka, w której substancja czynna wynosi w przybliżeniu 1%? To nie ma sensu, a jezeli kogos ten argument nie przekonuje to skruszcie sobie tabletke i czy ilosc prochu przypomina wam ilościowo 3-6g np fety?
  • 183 / 9 / 0
23 marca 2019simer44 pisze:
Ile wziąść oxy jak się jest na ciągu alpry 3-4mg?
Wyżej napisali 40mg, ale jak ktoś nie ma tolerancji, to może za pierwszym razem poczuć mdłości, albo nawet zwymiotować, ja bym celował w 20mg i dokładał. Mówię tutaj o p.o.

Co do wagi jednej tabletki, to ma dużo poniżej 1 grama, dziś zważyłem. Na pewno nie waży 3g jak było pisane wcześniej.
  • 1106 / 221 / 0
23 marca 2019simer44 pisze:
Ile wziąść oxy jak się jest na ciągu alpry 3-4mg?
Jeśli bez tolerancji na opio to można się przejechać na takich miksach. 10mg na początek, potem ewentualnie dorzucać.
  • 379 / 28 / 0
co jaki mniej więcej czas mogę brać 40mg żeby tolerka nie skoczyła? 2 tygodnie wystarczą?
  • 3118 / 1071 / 0
myślę, że branie raz na tydzień lub dwa nie powinno powodować wzrostu tolerancji. pytanie tylko czy nie będzie kusiło, aby brać częściej.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 8103 / 914 / 0
@przodownik
Na początku większość tak mówi: `` ja tylko raz na tydzień, dwa`` a później wpadają w pierwszy ciąg i się wpierdalają po uszy.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 1916 / 335 / 2
W przypadku oksy nie ma opcji mieć je pod ręką i brać raz na tydzień.
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4603 / 2217 / 1
A tutaj się nie do końca zgodzę. Mam pod ręką jakieś 15 gramów a nie biorę absolutnie nic od grudnia;) Choć z drugiej strony jakbym miał brać raz na tydzień, to bym wolał w ogóle nie brać. Tylko psychikę sobie rozpieprzasz w ten sposób. Bo czekasz na ten dzień wzięcia jak na zbawienie. Inaczej nie potrafisz przyjemności zaznać. Dlatego żeby przyśpieszyć "nagrodę" bierze się częsciej, docelowo codziennie i o kurwa - nie ma już tej nagrody. Kto z was tak miał? Że braliście żeby była faza, a jej za nic sie nie udało wywołać!
ODPOWIEDZ
Newsy
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.

Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii

Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.