Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
Jeżeli chodzi o mnie, skutki fizyczne są bardzo widoczne, wystarczy jedna noc nie przespana żebym schudł 2/3kg, białka całe czerwone i praktycznie zawsze jak np wstanę z łóżka czarno przed oczami i czasami odcięcie zasilania.
Staż z Stymulantami mam w sumie już ponad 3 letni i próbowałem wiele sposobów ale dla mnie najskuteczniejsze jest pilnowanie nawadniania się, jakieś witaminy i syte posiłki przed ćpaniem.
No i oczywiście sen najważniejsza sprawa, a nie raz o niego trudno więc warto zawsze mieć trochę skuna żeby zapalić i iść spać.
Jeżeli chodzi o psychikę/dbanie o nasze zasoby neuroprzekaźników i td to ja sobie wyuczyłem system do jakiej ilości materiału działanie jest sensowne a nie jest to marnowanie temu i niszczenie stanu psychicznego.
U mnie to około 1-2g fety potem, tym więcej tym gorzej, pomijając deficyt neuroprzekaźników i niszczenie receptorów.
Potem gorący prysznic, obejrzenie sobie jakiegoś fajnego filmu no i sen.
urozmaicone jedzenie, orzeczy, wawywa opór, bez przesady z kofeina, kefiry, woda mineralna i na czele pomidory/ banany.
ryby tez- zimnoatlantycki dorsz :)
"Rutyna to rzecz zgubna "
ale ja robie takie przygotowanie jak mnie stać: elektrolity, kompleks witamin i minerałów w trakcie, captopril pod ręką, wrzucam aakg.
A po? Żarcie nie wchodzi więc białko i węgle w prochu, bcaa, ZMA, l-tyrozyna, ekstrakt z mucuny, benzo i idę spać. Taki optymalny rozkład jak ćpam NDRI (głównie ketony, rzadziej fenidaty i amfetaminy). Coś tam jeszcze ale that's all i can get off top of my head right now, cringe jak chuj. bye.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.