Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
04 marca 2019Kometha pisze: zastanawiam sie co zrobic. instanyl mam taka resztowke czyli powiedzmy to 200 mikrogramow bo tak na tym pisze ze tyle jest w dawce. moze to in vein? nie mialam w zyciu tego preparatu nikt ze znajomych nie mial wiec nie wiem co z tym zrobic..![]()
nie chciałam rozstania przez miłość do ciebie
odkryłam druga twarz ma na imie śmierć
duszy ci nie oddam, w narkomańskim niebie
by kometh
// dodam ze po 2 godzinach od podania bylam znow cala mokra, i ratowalam sie mst... gra nie warta swieczki
nie chciałam rozstania przez miłość do ciebie
odkryłam druga twarz ma na imie śmierć
duszy ci nie oddam, w narkomańskim niebie
by kometh
20 marca 2019Kometha pisze: na lyzce toto sie pieni jak szlak, potem piana znika mozna puknac
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
Po kilku latach wróciłam na forum. Mam pytanie, jestem w posiadaniu 10 plastór durogestic 100 ile władować pod jezor (tylko ta droga podania wchodzi w opcje) na lekka faze ( tolerancja z opiatami na poziomie srednim) a jaka ilosc spowodowalaby zgon? Waze 64 kilko i to moje pierwsze doswiadczenia z fentanylem. Z gory dzieki za info.
W całym plastrze jest 23,12 mg fentanylu.
Nie mam zamiaru przerabiać tego do i.v.
Rozumiem, że po prostu odcinam od niego kawałek i przyklejam do dziąsła, tak? Jak tutaj jest z czasem trzymania go?
=================================
Fuzja /d5
Odkrojony mały kawałek, godzina trzymania pod językiem, nic.
Ja to tam ostrożny jestem i nie z tych co na SORach lądują, ale widzę, że nie ma co w aż tak małe kawałki się bawić.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Chińczycy zaostrzają prawo względem fentanylu i jego analogów.
Zapewne odbije się to na "jakości", cenach i dostępności analogów fenta także na polskim rynku. Nie będzie już "legalnego", zamawiania z chin.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.