mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
Kiedyś kiedyś dawno dawno temu jak byłam mloda i piękna:D Brałam sertralinę (z 13 lat temu) i zawsze rano, dawała niezłego kopniaczka i wyleczyła mnie wtedy z mega stresu , a spać po niej nie mogłam i musiałam się wspomagac jakimiś ziółkami żeby usnąć.
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
Dzięki:)
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
Czyli zamuli akurat na czas snu a czas kiedy ma sie działać jak diuracell wtedy działa:D
Heh taka moja prywata
17 marca 2019LOBO87 pisze: @Ivival jest chyba też na dulo, ale nie wiem jak ją zażywa. Może @jogurt, @DexPL lub @taurinnn jakoś przybliżą temat pory dawkowania tego leku.
Jeśli chodzi o czas zażywania to biorę codziennie rano 90mg (60+30, bo dziewięćdziesiątek nie ma).
18 marca 2019kasiulka8555 pisze: Wygląda na to , że i u LOBO i u mnie (przynajmniej) duloksetyna najpierw zamula by dać napęd potem:D
Czyli zamuli akurat na czas snu a czas kiedy ma sie działać jak diuracell wtedy działa:D
Heh taka moja prywata
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176
20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.