Też paliłem jakoś niedawno - to ostatnia Indica od kilku miesięcy. W związku z tym planuję załatwić #, który usypia niezawodnie. Problem w tym, że to teraz (przynajmniej w moich stronach) rarytas trudny do zdobycia.
W sumie do dzisiaj mnie zastanawia, czy można z wyglądu ocenić co się posiada?
No ja nie dam rady, ale napewno znajdzie się jakiś wprawnik ;)
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Albo zainwestować w to urządzenie -> https://www.youtube.com/watch?v=pA-nLD2rH6A
Polecam sprawdzić, czego to nie wymyślą.
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
Kiedyś może znajdę czas i chęci na indorke. Tak jest chyba najlepiej.
No miała być, bo dostałem info, że w okolicy pojawiła się amnezja.
Polecialem z rana po sztukę, topy ładne, długie, jasnozielone i dużo takich jakby plamek brązowych włosków, ze zdjęciami z neta prawie identyczne
Spalilismy trzy szkła na cztery osoby, stan fajny, ale jedna rzecz mi nie pasuje, otóż po dokładnie 35 minutach srogo mnie zmulilo i zachciało się spać, w czym sativy raczej działają przeciwnie. Poczułem się lekko jakbym po prostu już dopalal i nie wiem czy to efekt zbyt krótkiej przerwy, czy dostawca po prostu w chuja leci.
Chociaż nie powiem, ostatni Critical Haze, którego miał to była miazga, sroga bomba z pobudzeniem jak po dobrej sativie, tęsknię :D
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
Z rana zapalilem to co pisałem, 2 szkła na czterech, po godzinie przyjąłem per nos 250mg pasty dość dobrej jakości, po kolejnej godzinie wodospad z tej Amnezji, poklepalo, ale nie super mocno, po kolejnych 3h zapalenie szkła na dwoch, po godzinie przyjąłem naprawdę solidne wiadro, zjadłem obiadek, 10 minut i go zwróciłem, chyba chmurę zjadłem i brzuszek rozbolal... No cóż, zdarza się.
P.S. Zróbcie jeb*** politycy Holandię w Polsce,
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Holandii w Polsce nie będzie, ale i tak polityka idzie w dobrą stronę. A co do jakości, zawsze można samemu posadzić :D
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.