Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
1.Czy lubisz jarac ?
1.Cały czas.
444
39%
2.raz w tygodniu.
160
14%
3.Jaram i miksuję
226
20%
4.Nie miksuję bo to Świętokradztwo.
59
5%
5.raz w miesiącu.
116
10%
6.Jaram jak ktoś postawi.
123
11%

Liczba głosów: 1128

Zablokowany
  • 567 / 51 / 0
Madre slowa@berste.Sam zauwazylem wlasnie cos takiego jak piszesz,nawet i na trzezwo np nawet przy glupim wyjsciu z kims na rower ,duza role gra to nastawienie, czy takie wyjscie jest spoko, czy nie(az mi sie przypomina kolega,ktory nie jara, ani nie pije,bo on ma takie "depresyjne" nastawienie : D , jak ja to nazywam i wszedzie widzi przeszkody, czy "szare barwy") .I ogolnie tez do zycia na codzien nawet.
THC :liść:
  • 3244 / 555 / 0
Wyjąłem z pudełeczka grube topy, które były całkiem suche. Wyjarałem co trzeba i została mała kuleczka, którą w celach estetycznych i w obawie przed rozkruszem zdecydowałem się owinąć w sreberko i znów umieścić pudełeczku. Dzisiaj wyciągam, a stuff jest lekko wilgotny.
Ktoś mi powie jakim prawem sreberko zwilgotniło palenie?
Czy istnieje ryzyko pleśni?
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 17 / 2 / 0
Jestem byłym palaczem dekady od 2007. Od wielu lat nie palę. Jestem geniuszem lecz zanim nim zostałem gandzia mogła swobodnie przepływać przez moje komórki mózgowe - duże znaczenie ma też poziom ewolucji ego i rozwój świadomości na którym się jest ale napisze tak - jeśli na przykład ktoś jest na bardzo niskim i pali - to jest słabo.
Ale gdy ktoś jest na niskim poziomie rozwoju i nie pali to jest jeszcze słabiej.
Podsumowując - kto nie zaakceptuje narkotyków i ich głębi choćby nie palił i nie używał czegokolwiek jest na wyższym poziomie.
Wszyscy inni są niedorozwinięci.
Tak więc wiele lat paliłem i to było piękne gdy masz kogoś zaufanego i przyjaźnie nastawionego do twojej osoby i jest ci jak brat/siostra.
Rozwód z Maria wziąłem dawno. Czas się wyczerpał, było mi dane doznawać tego rajskiego dotyku konopii, miałem do tego predyspozycje w tym te które są wejściem do innych światów i ja się nie pierdoliłem tylko tam wszedłem podczas gdy inni uciekali - czyli: rzucali palenie znajdowali pracę, szukali dziewczyny.
Nie - ja powiedziałem nie i podałem im dłoń, podałem im rękę, czemu oczywiste dla mnie jest że ciebie nie ma...
Było warto choć to droga pełna kamieni i cierni. Ale dziś to oni są debilami i postaciami bez wyrazu, a ja sobie interpretuje Bacha i wiele innych.
Opioidy stoją zdecydowanie wyżej niż THC.
Pamiętam jak wielu szerokospodniowych (w tym ja) krytykowało heroiniarzy :hel: czy ludzi biorących coś innego, wynikało to jedynie z niskich częstotliwości wibracji rozumu jaźni.
Prawda jest taka... a zresztą ja wiem jaka jest prawda, kto ma dojść do niej - dojdzie, kto nie to nie dojdzie. Natomiast co do narkotyków typu LSD/kwas - też nie każdy może to brać i są to rzeczy na specjalne okazje, osobiście jestem zdania że niewiele traci kto tego nie brał.
  • 1864 / 703 / 0
^ Nieźle Cię poryło kolego, mj jak i inne dragi dają poczucie wyższości nad szarymi ludźmi. Poczucie większego sensu, wejścia na wyższy poziom pojmowania itp. ale do czasu. Dopiero jak człowiek się odtruje i jest dłuższy czas trzeźwy, dostrzega jakie to było złudne i tak na prawdę śmieszne, postrzeganie rzeczywistości...
"Na nic mi terapia,
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
  • 522 / 104 / 0
07 marca 2019Karolrdm99 pisze:
Ma ktos tak,ze jak popali sie co wieczor,nawet te 3 czy 4 dni,lub wiecej ,to lapie jakby wyrzuty sumienia na fazie ? /badz na trzezwo ?
Też tak mam, nie dygaj. Albo może dygaj, bo zbyt dobrze to nie świadczy o psychice, tak jak barste wytłumaczył %-D Ja po prostu uprawiam stosunek przerywany z Marią i wtedy jest ok %-D
  • 2302 / 399 / 0
Przecież to dobrze, że w psychice są zaszyte machenizmy obronne, w tym wyrzuty sumienia. To dobry sygnał byś nie palił/paliła tyle ile mówi sumienie.
Uwaga! Użytkownik mietowy3 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 43 / 1 / 0

sarayaaldafaalshabi pisze:
... - duże znaczenie ma też poziom ewolucji ego i rozwój świadomości na którym się jest...
Prawda jest taka... a zresztą ja wiem jaka jest prawda,...
A jak sprawdzić sobie ten poziom świadomości ?
I jaka to jest ta prawda?
  • 3244 / 555 / 0
Smutne jak się to czyta. I pomyśleć, że za wszystko odpowiada niewinna trawka.
No i Kaliber44, ale to już taki mały szczegół :(
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 564 / 56 / 0
Odpowiada tez za to ludzki debilizm, ale na to nie ma lekarstwa.
  • 567 / 51 / 0
Co jak co,ale nie ma to,jak wbic do duzej galerii handlowej totalnie ujaranym :zombie: i tak tam lazic w takim stanie :liść: .Jak i po miescie tak lazic i podziwiac swiat zabitym :skret: .Najlepiej z kims albo samemu ze slluchawkami w sloneczny dzien.
THC :liść:
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło

Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.

Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.

DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne

Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.