09 lutego 2019tripman pisze: Czy po przekierowaniu paczki na DPD / DHL / inny kurier PICKUP STATION trzeba pokazywac ID?
Raz tylko mówił, że prawie zesrał się ze strachu jak stał przy kasie,a za nim wchodzi 2 mundurowych.Był pewny, że po niego, ale spokojnie stanęli w kolejce. W tym czasie pracownik przyniósł paczkę (już było po sprawdzeniu papierka). Podziękował i wyjebał.
Do rzeczy: jak się ma obecne "prawo" do mojej sytuacji w której chce kupić jedno małe opakowanie tego leku? Jest to znana marka tego typu rzeczy dla zwierząt, na paczce z tym lekiem są zwierzaki więc nie wiem czy straż celna będzie na to patrzeć? Jednak na paczce pisze że jest to iwermektyna.
Z tym "prawem" na pewno wiecie że się bardzo pozmienialo, można było zamówić 5 opakowań leku a teraz całkowicie to uniemożliwiają ponieważ nawet osobom które zamawialy leki z receptą od lekarza paczki zatrzymują i nie oddają. Chyba więc przetrzepuja teraz to uważnie. .
Czy ktoś ma realne doświadczenia lub wiedzę z zamawianiem w bieżącym roku po tym jak to wprowadzili? Jak to się ma do leku który chce zamówić z ebay bo to się bardzo opłaca ?
Oraz czy warto zaryzykować i zamówić, czy mogę mieć przez to potem jakieś problemy?
Oto nazwa tego leku:
Beaphar Anti - Parasite Spot On for Rabbit and Guinea Pigs
A tak to pewnie loteria, myślę jednak że przejdzie, szczególnie jeśli będzie w jakiejś nieodznaczającej się kopercie.
Ale serio, po co komu tego tyle?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.