Było pierw sprawdzić, zamiast łyknąć i panikować że coś jest nie tak, zresztą ta panika za parę minut by ustąpiła od samego klona jakby zaczął działać.
Czy takie jedno razowe „strzały” mocno windują tolerke?
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Od siebie dodam, że sam przechodziłem z alpry na klona (fobia społeczna) i jestem zadowolony.
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
26 lutego 2019Vratislav pisze: Masz mnóstwo opisów działania substancji na forum, w tym temat porównawczy bzd: doswiadczenia-wieloletniego-uzytkownika ... 43670.html.
Od siebie dodam, że sam przechodziłem z alpry na klona (fobia społeczna) i jestem zadowolony.
Żeby nie robić offtopu to faktycznie klon nieźle likwiduje fobie społeczną, jest specyficzny w działaniu i wydaje się w działaniu bardziej "naturalny" niż alpra. Choć to tylko złudzenie to człowiek czasem zapomina że tam w tle działa klon i załatwianie spraw i wszelkie interakcje przychodzą dużo łatwiej i sprawniej. Wiadomo, tolerka rośnie z każdą dawką, dlatego ja sam robię dni zerowe bo boje się odstawki jak ognia, nie chcę wracać do bagna, które kiedyś było.
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski
Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.