jeden dojdzie drugi ukradna czy zgubia
na naszych rozdzielinach potrafia w ogole olewac nierejestrowane listy
jak nie zwracal niczym uwagi to dojdzie tylko kiedy?
Jak już to nie przez pocztę polską, bo tam są kontrole paczek z polski do polski, to już lepiej kurierem nadać.
Jak wysyłasz weed, to tylko pakowane próżniowo z dwa razy i wrzucone do mylar baga zamknietego zgrzewarką. Wtedy nic nie pójdzie źle i możesz tak wysyłać nawet za granicę.
Listen man, we are the night
Raise them now, bongs and knives
Biore:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Mam sort, który prawie w ogóle nie ma zapachu (ma delikatny, ale nie konopii, tylko zwyczajnie roślinny). Jednak topki się bardzo dobrze prezentują i nie chcę ich prasować. Czy naprawdę paczki są prześwietlane? Ktoś coś o tym wie?
Czy kurierowi można nie podawać swojego telefonu, tylko odbiorcy?
Czy jeśli mu podam fejkowe moje dane, to coś może nie wypalić?
Scalono -- 909
06 marca 2013Charlie Chaplin pisze: Twój post w żaden sposób nie daje odpowiedzi na moje pytania. Paczki są na poczcie skanowane od dawna, zaś w ostatnich miesiącach w kilku województwach pojawiły się takie oto, skuteczne swoją drogą, pojazdy: http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/rz ... omosc.html
Skanowanie przesyłek pocztowych jest w Polsce na porządku dziennym, nie narusza tajemnicy korespondencji gdyż nie wyświetla się ani treść listów, ani nadawca paczki - co za tym idzie, w trakcie skanowania nie są one utożsamiane z żadnym odbiorcą. Skończ więc już bredzić, a ja poczekam na sensowną odpowiedź..
Scone pisze:Odkopuję temat, czy wąchanie jest jedynym sposobem sprawdzania paczek?
Mam sort, który prawie w ogóle nie ma zapachu (ma delikatny, ale nie konopii, tylko zwyczajnie roślinny). Jednak topki się bardzo dobrze prezentują i nie chcę ich prasować. Czy naprawdę paczki są prześwietlane? Ktoś coś o tym wie?
Czy kurierowi można nie podawać swojego telefonu, tylko odbiorcy?
Czy jeśli mu podam fejkowe moje dane, to coś może nie wypalić?
A numer jasne numer odbiorcy zmyli trop organa ścigania bez dwóch zdań...
Nie.
Porzuć ten temat dla własnego dobra.
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.