Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
20 lutego 2019Matrixar pisze: To byla legenda, albo jednorazowy przypadek. Zamów na paczkomat I git
Można sobie ją tak po prostu zamówić, i...?
Czy takie coś jest w ogóle legalne w PL? Trochę mnie zdziwił widok marihuany na allegro.
Żeby kupić legalnie marihuanę z wysoką zawartością THC musisz mieć receptę od lekarza i zrealizować ją w aptece.
Więcej na temat medycznej marihuany z zawartością THC -> medyczna-marihuana-w-polsce-t64950.html
Ta z allegro to susz posiadający jedynie CBD - zerowa wartość rekreacyjna, jej kupno ma sens jedynie, gdy posiadasz waporyzator i chcesz używać do lekkiego uspokojenia.
Więcej na temat suszu CBD -> cbd-t57324.html
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
P.S. Ostatnio dostałem właśnie taka mj że ona ładnie się "trzymała kupy" przy skręcaniu.
Mój materiał zebrany zeszłej jesieni po ponad 3 miesiącach curingu jest idealny do palenia. Świetnie się mieli, jest lepki i na tyle wilgotny, że produkuje gęsty, ale lekki dla płuc dym.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.