Nathan pisze:Że będę żałował tej "ciekawości" i do jakiego spierdolenia mnie to doprowadzi. Będą wspomnienia będą jazdy, ale "będziesz emocjonalnie rozpierdolony" i tak bym nie zrozumiał
Jesteś tym kim miałeś być.
Inaczej nie stałbyś się do końca Sobą. Tylko byś o tym nie wiedział, a tak to wiesz. [emoji12]
Instynkt samopoznania [emoji33]
scalono/reisende
Pudlo88 pisze:Dawid nie bierz tego i się ucz!
Nauczyłeś się ?
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
UCZ SIE KURWA, PO NAJMNIEJSZEJ LINII PO OPORU, ALE SIE UCZ, BO POZNIEJ BEDZIESZ TO PIERDOLIL
I NIE TYKAJ TEGO JEBANEGO WLODZIMIERZA
chociaz, w sumie nie zaluje, bo mam fajną osobowosc, ale demotywacja do czynnosci, ktore nie sprawiają mi frajdy jest tak ogromna, jak najwiekszy penis swiata, porownujac go do pyrdka .
peace :D :D :D
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.