Na zaburzenia lękowe nada się?
Próbowałem sertraliny (totalne nieporozumienie) i moklobemidu (pewność siebie i aktywność- ale lęki nadal) :)
a powierzchnia okazuje się dnem głębi."
Stanisław Ignacy Witkiewicz
wcześniej brałem nawet 2 tabsy na dzień rozłożone albo 1,5 tabsy ( mam opakowanie 75 mg) i to trochę głupota była bo tak kombinowałem zdawkowaniem a teraz mi zejdzie cały zaraz i se rozłożyłem na 50 mg po śniadaniu dopóki nie dostane recki
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
Podajemy nazwy substancji, a nie nazwy handlowe leków. taurinnn
Po jakiś 12 godzinach trazodon metabolizuje się do jakiegoś stymulantu pochodnej piperydyny.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.