Chciałbym prosić o ocenę mojego stacku.
Cel:
Ogólna poprawa jakości życia, zwiększenie możliwości umysłowych (ciężka praca umysłowa here...), zmniejszenie stresu, dobry sen.
RANO:
• Bacopa monnieri – po jedzeniu 150mg
• Noopept – 15mg pod język
• CDP-Cholina - 250mg
• Olimp, Vita-Min Multiple Sport
POŁUDNIE:
• Bacopa monnieri – po jedzeniu 150mg
• Noopept – 15mg pod język
Czy coś dodać, odjąć, podmienić? Doświadczenie z mojej strony zerowe, jeśli chodzi o nootropy. Nie palę, dość rzadko piję. Czasem wypiję kawę, częściej herbata. Proszę też o informację, przez jaki czas stosować to mogę, czy robić przerwy itd.
Z góry dziękuję :)
Ew. dodać je (z posta tytułowego) do powyższego stacku + mooocno wierzyć, że te czarodziejskie pierdolety nam dodatkowo pomogą.
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
Proszę też o informację, przez jaki czas stosować to mogę, czy robić przerwy itd.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD
Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie
Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.
Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty
Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.