Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Nie da sie przerobic BDO do GBL/GHB domowymi sposobami.
11 października 2018STR88 pisze: Ja tam nigdy nie zrobiłem żadnego przypału na GBLu, kwestia kontroli dawek ^_^
Chociaż domyślam się, że równolegle z doświadczeniem rośnie kwestia wyjebania w ostrożność %-D
Ja przerobiłem raptem ćwierć litra G...
Co do tematu: dziwi mnie, że tutaj ktokolwiek w ogóle BDO pije. Przecież sama definicja mówi, że to totalne gówno. Jeszcze za to płacić to już lepiej normalnie flachę kupić i się najebać.
Nie ma to jak ćpuny-menele: w ręku butelka z BDO, pod nosem klej biurowy ;)
Hmm... niszczyć sobie zdrowie porządnie i nie mieć przy tym żadnej fazy... brzmi jak palenie szlugów ;)
Ale po kilkudniowym ciągu i żarciu masy tabletek na zgagę o odczynie zasadowym.. Moja impreza skończyła się... 3 dniowym :kotz: :wall: :wall: :wall:
Prawdopodobnie przez to, że na koniec wypiłem jeszcze alko.. :/
Zacząłem czyścić fele tak z 2.6 ml i nawet ujdzie, zawsze jakaś alternatywa %-D
wycięto nieregulaminowa treść-do dyskusji na temat źródeł substancji służy dział Sprzedawcy/reisende
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok
Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.