Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Nie da sie przerobic BDO do GBL/GHB domowymi sposobami.
11 października 2018STR88 pisze: Ja tam nigdy nie zrobiłem żadnego przypału na GBLu, kwestia kontroli dawek ^_^
Chociaż domyślam się, że równolegle z doświadczeniem rośnie kwestia wyjebania w ostrożność %-D
Ja przerobiłem raptem ćwierć litra G...
Co do tematu: dziwi mnie, że tutaj ktokolwiek w ogóle BDO pije. Przecież sama definicja mówi, że to totalne gówno. Jeszcze za to płacić to już lepiej normalnie flachę kupić i się najebać.
Nie ma to jak ćpuny-menele: w ręku butelka z BDO, pod nosem klej biurowy ;)
Hmm... niszczyć sobie zdrowie porządnie i nie mieć przy tym żadnej fazy... brzmi jak palenie szlugów ;)
Ale po kilkudniowym ciągu i żarciu masy tabletek na zgagę o odczynie zasadowym.. Moja impreza skończyła się... 3 dniowym :kotz: :wall: :wall: :wall:
Prawdopodobnie przez to, że na koniec wypiłem jeszcze alko.. :/
Zacząłem czyścić fele tak z 2.6 ml i nawet ujdzie, zawsze jakaś alternatywa %-D
wycięto nieregulaminowa treść-do dyskusji na temat źródeł substancji służy dział Sprzedawcy/reisende
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.