Dział poświęcony niesklasyfikowanym wyżej substancjom, których struktura zawiera w całości cząsteczkę morfiny – dihydrokodeina, etylomorfina, hydromorfon, oksykodon i inne.
ODPOWIEDZ
  • 170 / 13 / 0
Całkiem niedawno zjadłem 1 tabletkę oxy (40 mg) wraz z resztką majki (10 mg) i pogrzało całkiem fajnie, ale niestety przez moją tolerkę (nawet 450 mg kodeiny) było to już ciut za mało.
I love you darling so,
Why can't you let me go?
  • 8103 / 909 / 0
@PoppyLov3r
Jak masz możliwość to strzel sobie w jednej :strzykawka: oxy i majke.Sadze, ze się nie zawiedziesz.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 1916 / 335 / 2
To 10 mg majki było zbędne w tym mixie, z jakąs już tolerką 80 mg oxy robi porządnie. Bardzo dobrze zrobiłeś, że stestowałeś na początek niewielką dawkę - teraz pomału możesz ją zwiększać, aż do 80 mg - wtedy oxy powinno pokazać pazur. Jeśli się nie kłujesz, oralnie 100 mg majki to takie optimum w Twoim przypadku.

Ale zastanów się, bo jak zakochasz się w oxy, będzie to miłośc nie tylko usłana różami... i to nie jest czcze gadanie.
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 103 / 7 / 0
Oxy dobrze się komponuje z klonami? Biorę 80 mg Oxy żeby się fajnie zgrzac ale nigdy nie łączyłem z klonem. Tolerka na benzo mała 1 mg alpry jest ok. Ale klony ostatni raz brałem jakoś w lipcu. Ile wrzucić i w jakiej kolejności?
:pacman: :hel:
  • 2198 / 715 / 0
Można łączyć, pewnie. Ja akurat wole oksy solo bo z benzo traci swoje lekko spidujace właściwości które bardzo cenię. Weź sobie 0,5 klona jak oxy się zacznie rozkręcać i oceń czy warto dorzucić kolejne 0,5mg.
Autor tego posta jest żywym (?) przykładem że selekcja naturalna nie działa.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
  • 170 / 13 / 0
@UJebany, @guccilui, dzięki za rady, ale to oxy miałem tylko jednorazowo i nie mam dalej żadnego stałego dostępu, tak więc pozostanę przy substancjach słabszych, póki jeszcze mnie cieszą. ;)
I love you darling so,
Why can't you let me go?
  • 1916 / 335 / 2
@PoppyLov3r, dokładnie o to chodzi, zostań na słabszych opio jak Cię cieszą. Wyobraź sobie, ze bierzesz oksykodon miesiąc, tolerka skacze, bierzesz kodeinę, która Cię kiedyś robiła w dawce 450 mg - a ta ledwo leczy skręta, nie mówiąc o działaniu... zanim znów by Cię poklepała, musiałbyś zrobić sporą przerwę, a i tak będziesz mieć oksy w głowie. Jak już jesteś wjebany w opio, to im dłużej zostaniesz na niższym levelu, tym lepiej, sam tak robiłem wiele lat, dopiero teraz po 5-6 latach poznałem oksy. I dhc + koda straciło całą swoją magię od czasu tego poznania.
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 370 / 37 / 0
no grubo, aż sobie profilowe zmieniłeś
  • 345 / 6 / 0
Jakie dawkowanie dla osoby bez tolerki sniff i p.o i jaki czas działania?
  • 370 / 37 / 0
dobre pytanie, jeszcze nikt się nad tym nie zastanawiał.
Moim zdaniem najlepiej będzie jak będziesz dawkował według zaleceń lekarza.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Fabryka meksykańskiego kartelu w Polsce. Mamy nowe informacje

Najbliższe trzy miesiące spędzą w areszcie mężczyźni podejrzani o działanie w międzynarodowym kartelu narkotykowym. Dwaj obywatele Meksyku i Polak zostali zatrzymani podczas spektakularnej akcji służb. Jak ujawniają śledczy, mężczyźni mieli powiązania z jednym z największych karteli narkotykowych w Ameryce Północnej.

Jednorazowa dawka leku psychodelicznego zmniejsza objawy zespołu lęku uogólnionego

W prestiżowym czasopiśmie JAMA opublikowano wyniki badania klinicznego fazy 2b, które rzucają nowe światło na leczenie zespołu lęku uogólnionego (GAD – generalized anxiety disorder).

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.