Jak wieść gminna niesie "Przyczyna śmierci pozostała nieznana aż do 15 grudnia 2004. W jego żołądku znaleziono worek kokainy. Ostateczna autopsja wykazała, że zabiła go śmiertelna mikstura kokainy i środków przeciwbólowych Tramadol."
PIMP C
"Koroner Ed Winter podał, że bezpośrednią przyczyną śmierci był zanik przepływu powietrza przez drogi oddechowe podczas omdlenia wywołanego mieszanką kodeiny i prometazyny - składników syropu i leków zażywanych przez rapera."
rapujesz? bierzesz depresanty? ten wątek moze być o tobie
Jeśli napisałem post dłuższy niż 2 zdania to znaczy że byłem najebany i nie traktuj go poważnie.
Jak umrę to możecie mnie wpisać. Zresztą pewnie już niedługo.
P.S.
Wielu ludzi roka umarło przez depresanty. Ale to gówno prawda - ludzie nie umierają od depresantów tylko przez złych ludzi, którzy chcą wszystko zmienić w ich życiu na siłę. Niektórzy nie dają rady i...
...
A niektórzy po prostu przegięli.
jestem bardziej niz pewien , ten świat nie jest mój , powinnem urodzić sie jako wolny ptak a nie człowiek.
[]------[][]
|_0 _|
/
_/\_
Big Moe - zmarł na atak serca, jednak bez wątpienia do jego śmierci przyczyniło się picie "lean'u" (jak ktoś nie wie o co chodzi - http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=17391, ogólnie kodeina + prometazyna).
Polecam jego freestyle: http://youtube.com/watch?v=2DfI0Xab0U8.
Hehe, też w życiu trochę nagrałem (choć dopiero zaczynam ;F) i również napierdalam kodę, pewnie dołącze kiedyś do tego zacnego grona.
w sumie alko spija bez opamietania, wiec jego obecnosc w galerii to kwestia czasu ;)
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.
Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu
Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.