[ external image ]
i druga:
[ external image ]
Roślina 1
[ external image ]
Roślina 2
[ external image ]
Teraz pytanie - do którego dnia kwitnienia roślina rośnie? Bo nie chcę za długo przeciągnąć treningu. W środę będzie tydzień jak kwitną.
Roślina 1:
Top :)
[ external image ]
Siatka Scrog
[ external image ]
Jajo?
[ external image ]
Roślina 2.
[ external image ]
Siatka Scrog
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
Dziś tylko fotka topka który złamał mi się mocno przy grzebaniu w boxie. Ususzyłem na szybko, wyszło jedno niezbyt mocne nabicie lufy. Jak na 3,5tyg po przełączeniu na 12/12 całkiem fajnie, leciutko porobiło. I mimo że suszone na szybko smak był o niebo lepszy od trawy diloskiej. Coś czuję że to będzie masakryczny masakrator masakrujący masakratycznym jednym strzałem :D
[ external image ]
Witam ponownie, dziś update, 9 zdjęć dobrej jakości. Uprawa powoli nudna się staje, nic się nie dzieje, roślinki rosną wzorowo, problemów nie mam, a jeszcze teoretycznie ok 40 dni do końca uprawy...
Info dla wszystkich gowerów pragnących przycinać liście roślinkom przy treningu SCRoG. Nie ma sensu! Nasze konopki same z siebie zrzucają niepotrzebne liście, jak to przedstawia jedna z fotek. Nie uciełem roślinkom nic od samego początku prócz fim :)
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
a tu topik który ma wszystkie zasady w nosie i rośnie w dół :D
[ external image ]
powodzenia życzę
Po dzisiejszym robię przerwę
Powodzenia w dalszej uprawie, jak narazie wyglądają zajebiście.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Ucieczka zakończona w jeziorze
Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.
Już 1 drink dziennie zwiększa ryzyko zgonu. Alkohol nie przynosi żadnych korzyści
W Journal of Studies on Alcohol and Drugs ukazało się jedno z najbardziej kompleksowych badań dotyczących wpływu alkoholu na zdrowie populacji amerykańskiej. Zostało przeprowadzone przez ponad trzydziestu badaczy z wiodących instytucji naukowych, w tym z Columbia University, University of California, Mayo Clinic, University College London czy Harvard Medical School. Dostarcza ono precyzyjnych szacunków ryzyka zgonu powodowanego przez spożycie alkoholu z uwzględnieniem płci, wieku i poziomu konsumpcji.
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.