Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
27 marca 2017sportowiec pisze:Spoiler:
Porste pytanie dla prostych ćpunexów- jak doczyścic kota PO reakcji metodą osiągalną bez skomplikowanych sprzętów i odczynników.
Jak ewentalnie wyhamować, reakcję, jak nie spalić roztworu, jaki parametr jest najważniejszy w utlenianiu od m-kata?:
a)temperatura
b)czas
c)mieszanie
d)proporcje sbstratow
e) wszystkie powyższe, ewentualnie przepis własny
"Rutyna to rzecz zgubna "
Wyniki są zaskakująco pozytywne.
Jeśli faktycznie odpowiadają rzeczywistosci, to żadne dodatkowe oczyszczanie - czyli poza poprawnym odfiltrowaniem - nie jest potrzebne.
Ponieważ temat zawartosci Mn jest bardzo istotny - prawdopodobnie najistotniejszy w calej 'zabawie z kotem' - po przemyśleniu, postanowiłem podzielić sie 2 z 4 pozostalych mi testów, jesli znajdzie się chetny do wykonania podobnego sprawdzenia i zamieszczenia wyników.
Tym bardziej, ze nie wiem kiedy kolejny raz będę robił metkata.
Proszę o wiadomosc PM, testy mogę przesłać np paczkomatem.
Dla osoby w Wwa lub najblizszych okolic możliwość przekazania osobistego.
tylko mase tabletkową trzeba przefiltrowac z acataru. wkrapa sie do tego słomkowego rru powoli i obserwuje, czy sie robi jasniejszy.
wiesz, to na pewno nie jest szkodilwe a jestem ciekaw czy faktycznie działa tak jak pisał W
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176
20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża
Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów
Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.