Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 177 / 45 / 0
29 grudnia 2018domino_jachas pisze:
kiedys nieraz jakies syfy mi zablokowaly nosa i powodowaly kilku godzinne lzawienie i bol - to mogla byc kofeina?

@up a skad bez wagi wiesz ze masz grama? :cojest:

@kkrecha kiedys dosypywali troche do spida dzis sie troche spida dosypuje

@piotroszka wejdz na allegro i za grosze kup se wage 0.001 zamiast matuli z kuchni krasc
No nie wiem może mój dil ma wagę? Co to za pytanie jak kupujesz coś to chyba sprawdzasz czy walka dostałeś i każesz ważyć..?
A co do twojego pytania to tak albo za dużo kofeiny albo soda oczyszczona.
  • 36 / 16 / 0
Jak nie na temat?
"Odmierzanie ważenie i zapodanie"
Facet pisze żeby użyć tabletek jako odważników-odpisałem że waga napisana na opakowaniu tabletek nie jest wagą tabletki tylko środka czynnego. Czytałeś to w ogóle przed odrzuceniem???

/Tak, czytałam, post był lakoniczny, już lepiej, nvm./ misspill
  • 5 / / 0
to jak można najlepiej i najprościej i mozliwie najdokładniej bez przyrządów ocenić ile czego jest? - takie praktyczne pytanie
  • 36 / 16 / 0
Jak chcesz najdokładniej to kup sobie wagę,a jak chcesz bez przyrządów to na oko.
Ćpun to ma miarkę w rękach
ODPOWIEDZ
Newsy
120 litrów pochodnych opioidów w płynie nie trafi na rynek

Policjanci z Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie ujawnili miejsce przechowywania nielegalnych substancji psychotropowych, zabezpieczając ogromne ilości pochodnych opioidów w płynie oraz półproduktów służących do przetwarzania środków odurzających.

Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Ukraińce przemycającej narkotyki na Bali grozi kara śmierci przez rozstrzelanie

21-letnia Kateryna Wakarowa jest oskarżona o wwiezienie narkotyków na Bali. Kobieta może zostać za to skazana na karę śmierci przez rozstrzelanie.