...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 8103 / 909 / 0
@Karolrdm99
Typowe dla jarania.Gubienie towaru w nieznajomych miejscach.marihuana robi takie dziury w głowię, ze po porządnym ciągu zapominasz jak się nazywasz %-D żarcik
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 6 / / 0
Witam, kopce już dobre 7 lat i zacząłem zauważać u siebie pewne zmiany, a bardziej dostrzegać co mógłbym robić gdybym nie jarał. Najbardziej boli mnie że nie mam ochoty na treningi i przez to się zapuściłem , dodatkowo zawsze staram się trzymać diete a po jaraniu mam masakryczny głód na wszystko co niezdrowe i to w ogromnych ilościach.
Macie jakieś sprawdzone pomysły albo jak rzucić całkiem i nauczyć się odmawiać gdy wszyscy w Twoim otoczeniu palą albo chociaż jak zmusić się do roboty i jak nie jeść śmieci na gastro. Pytam całkiem poważnie :-D
  • 38 / 2 / 0
Napchaj się jedzeniem pod korek przed paleniem, to nie będziesz miał aż takiego parcia że jesz wszystko co jest.
Musisz ogarnąć pali sie by mieć przyjemność :D z jedzenia.
wiec najlepiej nie pal wogole twardo odmawiaj to wyrobisz nawyki odmawiania.
  • 3237 / 551 / 0
Też tak mam, z tym, że nie zrzucam winy na zioło, a na nie wystarczającą ilość pieniędzy. Tu już jest inna sprawa. Jak by Ci faktycznie zależało, żeby spełniać marzenia to byś wykorzystywał swoje środki i to robił, a nie tracił czas na palenie. To nie są prochy. Dlatego podejrzewam, że twoje fantazje to zwykła fanaberia, tym bardziej, że jest jesień i trochę się nasilają takie przemyślenia, że jesteś przegrywem. I w sumie to prawda, ale nie ważne.
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 567 / 50 / 0
Jak widze,to jak ma sie skad ogarnac, to kusi jeszcze bardziej.
THC :liść:
  • 1534 / 196 / 0
sztuka jest nie palic jak sie ma w chuj trawska na wyciagniecie ręki i co gorsza nie wydajesz na to ani zlotówki a ziolo jest kozak
  • 8103 / 909 / 0
Ponad miesiąc od trawy, nie dla mnie narkotyk.Same krzywe akcje, bad tripy.trawka jest fe.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 200 / 16 / 0
Ja poki co miesiac i trzy dni od ostatniego bucha, a od konca wakacji wypalilem w sumie moze 3g... Jakos tak juz sie inaczej zyje, nie jest sie zamulonym, brak tych ciaglych paranoi, ze tu i tam policja, wiecej rzeczy sie robi, a nie tylko chce sie robic, jak to bylo po buchu.
A dostep mam caly czas, innym ludziom ogarniam, sam odmawiam nawet poczestunku.
Szczerze to nawet jakos juz nie mam takiej checi palic, moze tylko ochota na malego buszka jak leze i doslownie nie mam co robic jest takie "a moze dla relasku", ale zanika po 5 czy 10 minutach
  • 567 / 50 / 0
Troche ostatnio wciagnolem sie w paleniem, ale trzeba cos przerwy zrobic,bo fazy coraz mniej euroryczne sie robily,monotonne.Dzien 1 detoxu
THC :liść:
  • 73 / 16 / 0
Pozdrawiam wszystkich i życzę trzymania się swoich zasad i pilnowania się czy to z ziolem czy alkoholem człowiek zostaje uzależnionym do końca nie warto zaczynać swojej pracy od nowa ja się cieszę że nie muszę już palić 1,5 roku już będzie myśli zero o narko czego i wam życzę wymazania wszystkiego złego
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.

19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.