Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Zablokowany
  • 77 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: dr satan »
c0deine pisze:
He, he, ale coś Cię gryzie sumienie?
Sumienie mnie nie gryzie, tylko wkurzają mnie małolaty robiące sobie z acodinu zabawę. W sumie kązdy robi co chce, ale niech w necie nie umieszcza nikt takiego czegoś, a już na pewno nie na YT i podobnych serwisach.
"Sam siebie zgaszę, aby się nie wypalić."
"Trzeba umrzeć dumnie, skoro żyć dumnie już dłużej nie można."

* Fryderyk Nietzsche *
  • 907 / 8 / 0
A dziś na celowniku było coś o kolesiu co brał morfine i coś tam ale nie zrozumiałem co
I kórwa chuj Cie obchodzi, że robie błędy ortograficzne!

Legalizować? Tak, ale pod pewnymi obostrzeniami. marihuana nie powinna być dostępna jak bułki i mleko, raczej tak jak alkohol – w specjalnie do tego przeznaczonych miejscach, sklepikach. Dlaczego? Przede wszystkim po to, żeby zlikwidować czarny rynek i utrudnić dostęp nieletnim. Poza tym zarobi na tym budżet państwa. No i jest to szlachetna roślina, z której można robić papier, materiały, nawet ocieplać nią domy. Przecież to absurdalne, żeby zabraniać rosnąć roślinie.
  • 181 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Anthony20 »
Naprawde filmik od satana beznadziejny :wall: Takim to wjebać w gębe 100akodynnów i kazać je wyssać!
Jezus jako Dzizus wez ześlij na swoich kumpli jakieś pioruny,meteory czy inne takowe ...
Uwaga! Użytkownik Anthony20 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 238 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mya »
uwaga, dzwonić po karetkę, chyba niedługo umrę - obejrzałam film z TVP dopiero po połknięciu, nie wiedziałam, że to dawka śmiertelna.

a tym kolesiom to życzę szczęścia w życiu i oby im ktoś mocniej zajebał, żeby takich gówien na necie nie umieszczali.
skrzydlatych wiatrów pełne niebieskie przestworza,
potoków wy źródliska i ty, falo morza
rytmiczna, i ty ziemio, wszystkich nas rodzico,
i ty wszechwidzącego słońca krągłe lico,
spojrzyjcie, jakie znoszę, bóg, od bogów znoje!
  • 463 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Virus X »
a tym kolesiom to życzę szczęścia w życiu i oby im ktoś mocniej zajebał, żeby takich gówien na necie nie umieszczali.
Chyba kolesiowi. Jeden przecież nie przeżył.
  • 803 / 6 / 0
Więcej lansu z opakowaniem Acodinu na serwisie fotka.pl
A może to przez fejm uzytkownika Lord_Vader_22 z hyperreal.info! Żądajcie autonomii!
  • 166 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kura »
Apropos autonomii mam pomysł.
Zjedźmy do jednego miasta albo na jedną wieś. Opanujmy wszystko i żądajmy utworzenia własnego państwa. Co wy na to? Bo inaczej chyba legalizacji przeprowadzić się nie da
Uwaga! Użytkownik Kura nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Lol ale była by jazda :D JEstem za, póki co nie mam nic do stracenia :D
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 1067 / 204 / 0
Nieprzeczytany post autor: czajnikof »
Nazwiemy tą ziemie "Czajnatałn"
I don't do drugs. I am drugs.
  • 273 / 1 / 0
autonomia to nie jest odrebne panstwo, a raczej cos w desen katalonii w hiszpanii . co prawda nie dziala ona na takiej zasadzie o jakiej mowisz, ale sam pomysl kozak
Zablokowany
Newsy
Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich

Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.

Kurier Uber Eats myślał, że wiezie burrito. W środku była marihuana

Wyobraź sobie, że realizujesz zwykłe zamówienie jako kurier. Odbierasz paczkę z jedzeniem i ruszasz w drogę. Nagle czujesz dziwny, bardzo intensywny zapach marihuany. Dokładnie to spotkało kuriera Uber Eats w New Jersey, który zamiast meksykańskiego przysmaku, nieświadomie transportował zioło.