Stąd pytanie, czy miał ktoś z was coś podobnego? Przejdzie samo czy najlepiej udać się na psychoterapie?
Wiem ze się rozpisałem ale nie daje mi to spokoju i nie ma dnia kiedy o tym nie myślę.
O ile te 2 substancje działają na mnie znakomicie solo, o tyle ten miks wspominam jako zbyt "narkotyczny". Nie pamiętam, czy miałem na tej fazie (lub tuż po niej) jakieś problemy z sercem, ale chyba nie.
Wydaje mi się, że zbyt grubo (za często) stosowałeś szybkie i teraz odczuwasz tego konsekwencje. Odstaw wszystkie używki na jakiś czas - jeśli nie przejdzie, to szukaj pomocy specjalistów.
Odpowiedzią było wówczas sięgnięcie po wodę, jakiś owoc by się czymś zająć i przejście z powrotem do chillowania na kanapie z delikatną muzyką; wyłączyłam się z kręgu palenia i chyba nawet udało mi się wtedy przysnąć przy ambientach. :)
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
ktoś coś?
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.