18:00 - 19:30 - jakieś 300 ml wódy w drinkach,
19:30 - zarzucam 110 mg ecstasy (pierwszy drug w życiu)
Od tego czasu do 23:00 - jakieś 500 ml wódy w drinkach
Do 23 bawiłem się spoko na imprezie (od godziny 20 już prawie nic nie pamiętam, znajomi twierdzili, że bawiłem się spoko, gadałem z sensem, nie wydawałem się mocno porobiony, jeśli już mam jakieś flashbacki to też miłe). O 23 wyszedłem do domu, który był 15 minut od imprezy, a szedłem do domu ponad 2 h (nic z tego nie pamiętam). Raczej nigdzie nie wchodziłem etc. bo to była noc z czwartku na piątek, a mieścina to pipidówa.
Nie dziwię się urwanym filmwem, ale pytanie brzmi, czy te 3-4 h po wzięciu pigsa, mógł mnie dopaść bad trip - czy jeśli po wzięciu przez te kilka h było ok, to to mało prawdopodobne?
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.