Wycieto nazwe v- stteetart
"Rutyna to rzecz zgubna "
bl jest przejebany.. co tu gadać.
Ale mijają 1.5/2godz i jest beka, że się mozna zesrac ze smiechu
Ten środek mnie rozdziewiczył psychodelicznie, a potem został ze mną na długo. Po żadnej innej substancji nie czułem się tak "pięknie".
Nie w sensie że czuję się dobrze, tylko cały świat jest cudowny, przed oczyma masa psychodeli, powiedziałbym że najbardziej siadające na wizuale substancja, a jednocześnie niesamowicie trzeźwa.
Nigdy nie doświadczyłem takich wizualnych cudów jak po homecie.
Jednak jak zamknąć oczy to można spotkać mentalnie Boga.
Cu.. do.. wne! Aż się łezka w oku kręci.
09 sierpnia 2018mikeszko pisze: W 20014, kiedy mahomet był legalny, przypadkiem przyjąłem 200mg tejże substancji. Po prostu mała pomyłka. Do końca życia będę te 4 godziny pamiętał. Wniosek z tego także taki, ze ld50 hometa musi być ogromne. Ważne jest także to, ze bylo to wtedy legalne, czyli z legalnego labolatorium, czyli czystość produktu >99%
Ja nie miewam bodyloadu po homecie, nawet przy dawkach 25mg i.m.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!
Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków
Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.
Narkotyki z dostawą. „Kryształy" i skręty w przesyłce tak jak legalny towar
Zamówienie przez internet, odbiór w automacie paczkowym lub u kuriera – przestępcy przestawiają się na nowy kanał dystrybucji narkotyków – wykorzystują przesyłki pocztowe. Już ponad 86 ton narkotyków – jak pisała „Rz” – trzykrotnie więcej niż w całym ubiegłym roku, skonfiskowało od początku 2026 r. policyjne CBŚP. To „wierzchołek góry lodowej”, bo na rynek może trafiać nawet kilkakrotnie więcej. Dilerzy kamuflują drogę do odbiorcy – narkotyki docierają w przesyłkach, tak jak tysiące legalnych towarów