W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
Po 2 latach (kiedy to już nie czułem żadnego działania) odstawiłem go z dnia na dzień. W porównaniu do odstawiania benzo była to fraszka. Ot jakieś 7 dni odrealnienia i kłopotów ze wzrokiem - nagła zmiana kierunku patrzenia powodowała dziwne i nieprzyjemne efekty. Mogę jednak powiedzieć, że odstawienie SSRI jest dziecinnie proste (w porównaniu z tym, czym przyszło mi się mierzyć później - benzo i opio). W takim stanie mogłem normalnie funkcjonować (nawet grałem w kosza :)). Nie ma się czego obawiać - naprawdę.
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Rekordowe przejęcie kokainy. Narkotyki ukryte w soli
Hiszpańska policja przechwyciła na Atlantyku kontenerowiec z ładunkiem 9994 kilogramów kokainy ukrytej w soli. To rekordowa ilość przejęta na morzach. Operacja zorganizowana przez służby z kilku krajów zaowocowała także aresztowaniem 13 osób.
Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów
Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.