(ach! czasy alfy... sentyment)
"Rutyna to rzecz zgubna "
Czy sytuacja taka niejasna, jak to nam namataczyli w prawie?
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
03 grudnia 2018Mladct pisze: Cześć. Szukam jakiegoś benzo-rc z działaniem typowo nasennym. Bez efektu euforii i innych pozytywnych odczuć. Jest coś co polecacie? Im mocniejsze tym lepsze. Coś podobnego działaniem do barbituranów albo nasenu. Z góry dzięki za pomoc.
03 grudnia 2018Jamedris pisze: Jak z legalnością klonazolamu więc? Siekiera, ale to na całej długości.
Czy sytuacja taka niejasna, jak to nam namataczyli w prawie?
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
Pozdrawiam Benzo- Wariatow ;)
zajebałem snifa i poszedłem do sklepu na zakupy czulem sie spokojnie, obraz wydawał sie ostrzejszy i mialem chec gadziecic z ludzmi i bylem zainteresowany o czym mowia.
a bez tego chodze z głową na dole i jak najszybciej chce wyjsc boje sie nawet stac przy kasie.
czy to mozliwe z moj żąłądek tego jakos nie wchłania a donosowo tak? nie ogarniam
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.