26 listopada 2018maniek199494 pisze: ... Wiem że będzie lepiej ale ciężko mi to zrozumieć będąc w tej mgle która mnie otacza ...
Też miałem zajebistych znajomych tylko szkoda że tylko do kreski i kieliszka. Bez urwania całkowitego kontaktu z kumplami od chlania, marne szanse ze coś zmienisz.
A co do urwanych filmów, miałem kiedyś coś podobnego, fizucznie byłem obecny ale myslami odpływalem, nic z zewnątrz do mnie nie docieralo i nie pamiętałem nic jak by mnie nie bylo w tym miejscu wcale. Też przechodziłem wtedy najgorszy etap w swoim życiu, kilka różnych sytuacji, do tego alkohol i dragi. Przestalem sobie radzić z życiem, tylko zarzucić jakąś tablete, przyjebac kreske i zapic to wódką. Później przyszły wyrzuty sumienia, żal i ciągle grzebanie w najgłębszych zakamarkach głowy. Obarczalem sie winą, wykonywałem na sobie lincz psychiczny. I dotarlo do mnie że muszę to odstawić dragi jak i alko bo skończę w pokoju bez klamem. Nie biorę 5 miesięcy, zerwalem kontakty, pogodzilem się z tym co było, bylo minelo nie wróci więcej.
O narkomanii nie wspominam, bo na tym forum to jak afiszowanie się że ma się w dupie otwór do srania.
---
I want more life, fucker!
O tyle dobrze, że wokół mam ludzi którym na mnie zależy i interesują się czy znowu nie wpierdoliłem się w coś grubego. Bo Szatan depcze mi po piętach odkąd pamiętam... i dobrze mi z takim towarzystwem.
Zioło codziennie, ściecha jakiegoś dysocjantu na rozruch, fucha fizyczna od zlecenia do zlecenia, alko/mj/dyso dalej w ciągu dnia żeby się odciąć od zjebania wokół. Ciężkie fizyczne treningi, żeby ciśnienie znalazło ujście, bo zabijałbym gołymi łapami co drugiego chwasta. Jebie mnie czy dożyję starości, czy nie xD
Dzieci mieć nie chcę, bo raz żebym wychował kolejnych degeneratów, a dwa... tej planecie nie trzeba więcej pasożytów, ludzie to kurwa tkanka rakowa na ciele Matki Ziemi. Im nas mniej, tym lepiej!
Joł, kurwa z fartem. I niech lamusy wyzdychają.
O narkomanii nie wspominam, bo na tym forum to jak afiszowanie się że ma się w dupie otwór do srania.
---
I want more life, fucker!
@Gdybymwtedywiedzial1 przede wszystkim przestan chlac
A w miedzyczasie obserwuj , lustruj mysli i pragnienia . To czego pragniesz znalesc na zewnatrz ( nieudolnie !) znajduje sie w Tobie
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek
Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ
Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok
Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.