Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 39 / 1 / 0
Dokladnie, palenie nie jest takie rewelacyjne i lajtowe jak sie wydaje. bierzmy tez pod uwage ze palenie ktore jest teraz jest mocne dla przykladu 19% THC to duzo gdy kiedys palenie mialo w 4-6% THC ta moc tez ma duzy wplyw na psychike.
  • 12502 / 2425 / 0
Dlatego teraz wystarczy zapalić 2 machy, a nie całego lolka. Czy to zmiana na gorsze?
  • 39 / 1 / 0
Dla palacza ktory pali od lat to nie bedzie gorsze BA nawet bardziej ekonomiczne. wezmy jednak pod uwage ze po marihuane siegaja coraz mlodsi dla takich osob ich psychiki palenie 5% THC bylo by o wiele lepsze gdyz nie mialo by az tak duzego wplywu na zmiany jakie zachodza w mozgu u ksztaltujacej sie osoby. wiem ze nie powinni mlodzi palic w ogole tak samo osoby chore i podatne na leki. chociaz 5% palenie palili by moze tez ci "chorzy" co od zbyt mocnego jarania dostaja schiz?
  • 1040 / 150 / 0
Ale to "kiedyś" było na prawdę dawno temu. W latach 90. już wchodziła marihuana z odmian modyfikowanych genetycznie, często import z Holandii o zawartości THC nawet do 25%. Już co najmniej 3 pokolenia palą w Polsce mocną trawę.
  • 3250 / 355 / 2
Ja jestem za tym żeby było więcej kanna w masie, mniejsza szkoda dla płuc.

Jednak porównajmy usera psychodelików, dysocjantów i kanna:
Psychodeliki: zagubieniec, ale szukający.
Dysocjanty: inteligent, ale odklej.
Kannabinoidy: Luzak, ale debil.

Dołączmy inne typowe:
stymulanty: alfa, ale kretyn.
opio: inteligent, ale słaby przegraniec.

Jak to mawiał Ed Boon: choose your destiny.
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 5114 / 886 / 0
Politoksyman- niezwykle uzdolniony tzn. człowiek Renesansu

@mondeste , ten ziomek to Ty

W dużej mierze porycie od mj zależy też od tego jak się spędza faze. Jeżeli tylko oglądając głupie , śmieszne filmiki, żrąc fast foody i gadając o dupie marynie to człowiek się cofnie w rozwoju.
mj większość ludzi rozleniwia niestety.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 8103 / 907 / 0
Jak jeszcze jarałem trawę to właśnie jak pisze @ledzeppelin2 zero czegoś konstruktywnego.
śmianie się z głupot, ocenianie kto się bardziej ujaral.Ogólnie same pierdoły - to jest właśnie cofanie się w rozwoju.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 2 / 1 / 0
Ja jaram duuuuzo zacząłem w jakies 13 lat co dzienie czasami leciałem w takim cugu ze nie wiedziałem wogole co sie dzieje wokół mnie dzis mam 23 lata i dalej tak ciagle jaranie nie ma dłuższy przerw bo nie na to czasu trzeba dzień w dzień kręcić pozdro dla ludzi
  • 225 / 22 / 0
Mam 35 lat od 14 roku życia jaram codziennie mam normalną rodzinę własny DOM i dobrze płatną pracę.
Swiat na trzezwo jest nie do przyjecia.
  • 461 / 59 / 0
pale z 10 lat codziennie, mam prawie cwiercwiecze na karku, przez trawe jestem ciagle dzieckiem nie znam wartosci pieniądza nie poznalem do konca swoich emocji i uczuc, no chujoza ale jak to mowia - bog dal bog blogoslawil ;)
ODPOWIEDZ
Newsy
Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.