wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
Ale już następnego dnia, mimo zwiększenia dawek nie było takiego fajnego efektu. Ta tolerka jest pojebana, Oxy nadaje się tylko do weekendowego grzania.
Poczułem lekkie i subtelne działanie amfetaminy. Na pewno nie MDMA, szybkie dociagniecie kolejnych 20 mg lekko podbilo działanie. Po nie całej godzinie kolejne 20 mg w nos, brak reakcji więc dorzucilem 60 mg p.o do tych 60 sniffem, brak większej reakcji. Coś się nie możemy polubić z oxy mimo braku tolerki. Widzę że dorzutki U mnie sensu nie.mają, ostatni test 80 mg na raz, a jak nie to się wkurwie i ogarne tramadol: )
Ale z tym tramalem to fuj, najgorsze "opio". %-D
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem
Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.