Więcej informacji: Ayahuaska w Narkopedii [H]yperreala
A jak ma byc ?
Byc moze faza byc skierowana ku religii, doznania religijne etc.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Ceremonie się odbyły, wziąłem w nich udział. Opiszę jak wyglądała sytuacja z połączeniem iMao z ayahuasci i moklobemidu, może ktoś będzie w podobnej sytuacji.
W porozumieniu z szamanami przestałem brac moklo na 2 dni przed ceremonią. Pierwszego wieczora wypiłem połowę dawki wywaru z ruty stepowej, następnie piłem aye, którą nazywano ‘dżungla’ i zawierała w sobie także inhibitor. Prawie nic nie czułem poza lekkim nieogarem i delikatnymi ruchami świateł i cieni przy zamkniętych oczach, po trzeciej dopitce zasnąłem i coś tam mi się śniło.
Kolejnej nocy zdecydowałem się na aye, którą określano jako ‘słowiańska’ i była pozbawiona inhibitora. Na początek wypiłem normalna dawke ruty, a po jakimś czasie wywar z DMT. Pierwsze efekty jakie się pojawiły, to były prady w końcówkach palców, z czasem przesuwające się w górę rąk, powodując uczucie drętwienia przedramion. Podobne nieprzyjemne doznania czułem w stopach. Zacząłem słyszeć lekkie brzęczenie i odczuwać zawroty głowy. Pojawiła się chyba gorączka, bo było mi bardzo zimno, cały się trzęsłem, a do tego pociłem. Przez około godzinę towarzyszyły mi wizje, to były jakby projekcje wypłowiałych fotografii ludzi o złych wyrazach twarzy, a kiedy otwierałem oczy błyskało mi intensywne niebieskie światło. Teraz wiem, że to był trip wynikający z działania samej rutu. Nic przyjemnego. Ze względu na złe samopoczucie nie dopijałem DMT przy 2 kolejnych okienkach.
W grupie było około 15 osób, poza mną wszyscy byli zadowoleni.
― Terence Mckenna
Crystal_Dragon mi zależy na tym żeby się upaćkać samym inhibitorem bez DMT. Nieprzyjemnie bo mdłości itp.?
Tak sobie myślę że jedna i druga substancja są bardzo podobne, bo to inhibitory selektywne i odwracalne o ile się nie mylę. Ale czy na tej podstawie można wywnioskować że substancje zadziałają bez żadnych rewolucji dla organizmu? Najwyżej będę pierwszym który przetrze szlak.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek
Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Ucieczka zakończona w jeziorze
Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.