Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 1887 / 204 / 0
07 listopada 2018Nicjuzniemam pisze:
Siema , do zabawy mam 3 gramy , niby powinny starczyć na kilka dni ale różne rzeczy mogą się zdarzyć i nawet w jedną noc może być po zabawie stąd pytanie czy może mi coś być poważnego jak na przykład omdlenie, jakiś zawał albo wg wykituje ?
Jak nie jesteś mocno przetyrana to nie powinno się nic stać, ewentualnie strucie i zjazd

Ale na wszelki wypadek uważaj i nie trać materiału
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 184 / 9 / 0
Klefa mozna podpiąc pod "bezpieczną", substancje, wiadomo, ze jest jak jest, ale jak by ktos chcial od tego pasc na mordę, to musial by chyba bombke z dwojki wjebac oralnie i dojeść 500mg snffem.

Naprawdę mowie tu po raz ktorys, ze jak ktos chce poszerzyc praktyke w tej kwestii, czyli np. palil tylko mj i chce zrobic "krok" do przodu to klef jest idealny, wpierdalac szczury ile wlezie, szkoda materialu, zeby miec niedosyt :D
  • 45 / 7 / 0
Przy zbyt dużej ilości 3cmc prędzej się zwymiotuje pianą niż zrobi sobie ktoś krzywde.
  • 45 / / 0
Wszedłem z ciekawości ostatnio na stronę vendora, od którego przeważnie zamawiałem w PL i zauważyłem, że po delegalu sprzedają na terenie Hiszpanii, Hoalndiii i Czech. Mieszkam od jakiegoś czasu w NL i właśnie się dowiedziałem, że jest opcja na mój ulubiony RC :)
  • 626 / 83 / 0
Kryształ, który przypomina cukier trzcinowy, a którego działanie opiera się głównie - tak wnioskuję - na serotoninie (lekkie otumanienie, "ciężka głowa", spowolnienie), to 4-CMC?
11 czerwca 2026serotoninowy pisze:
Kocham gabajeby i chuj jestem GABA wrakiem, prega 2 dzień wjeżdża wyśmienicie na wyzerowanej tolerce 750mg i z 5 kaw, a teraz chillout wyrwałem 4 żywce na promce, ale bym się napił giebla
  • 232 / 112 / 0
Najprawdopodobniej.
<Static>
https://www.youtube.com/watch?v=c7zN-D5vg7c
  • 39 / 1 / 0
Chodzi teraz materiał co to wygladem doslownie wyglada jak cukier z firmy Polski cukier.... ze niby to jest micro. klepac klepie wiecie tylko do 3cmc z przed 2 lat to temu baaaardzo daleko o ile w ogole mozna mowic ze to jest czyste 3cmc
  • 626 / 83 / 0
Potwierdziło się, to czwórka. Ja dziś zagrzałem ~450 mg 3-CMC per nasum i aż obraz w oczach zadrżał.
11 czerwca 2026serotoninowy pisze:
Kocham gabajeby i chuj jestem GABA wrakiem, prega 2 dzień wjeżdża wyśmienicie na wyzerowanej tolerce 750mg i z 5 kaw, a teraz chillout wyrwałem 4 żywce na promce, ale bym się napił giebla
  • 7 / 1 / 0
Ile obecnie powinno trzymać dobre 3cmc? Dawkowanie 150mg? Doświadczenia tak raz na miesiąc 1g na melanżu.
  • 39 / 1 / 0
tak z 30 minut "szczescia"
ODPOWIEDZ
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.