Dajcie spokój z tymi głupotami %-D
Podziel się posiłkiem, chamie
Nie wierzysz w żadne byty? Rozumiem, że jesteś solipsystą? Czy absolutnym nihilistą może?
W badaniu chyba nie chodzi o wiarę, ale o określenie natury zjawiska.
Super inicjatywa! Duży plus za realizację, sam miałem kiedyś podobny pomysł, ale nie wiedziałem, jak, gdzie i z czyją pomocą to "ugryźć". Chętnie wspomógłbym badania, jak byłaby taka możliwość. Od kilku lat zajmuję się filozoficznymi aspektami podobnych doświadczeń. Zatem oprócz modelu kognitywnego holistyczne rozważania nad naturą i psycho-społecznymi aspektami zjawiska.
Gorąco pozdrawiam
Nie cytujemy posta bezpośrednio nad swoim. taurinnn
04 listopada 2018druidczk pisze:
@DelicSajko
Nie wierzysz w żadne byty? Rozumiem, że jesteś solipsystą? Czy absolutnym nihilistą może?
04 listopada 2018druidczk pisze:
W badaniu chyba nie chodzi o wiarę, ale o określenie natury zjawiska.
I zeby nie bylo - nie neguje istnienia istot nadludzkich. Jedynie w zadne nie wierze i nie spotkalem zadnych, ktore nie bylyby tylko deformacja otaczajacego mnie swiata/moich mysli po cpaniu.
Podziel się posiłkiem, chamie
10 sierpnia 2020surveilled pisze: A mogę Cię prosić, byś już sobie poszedł? Coś pisałeś wcześniej o zakładaniu jakiegoś własnego forum – uważam że to doskonały pomysł.
Zamiast swadu siarki czulem swad spermy.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Jakieś wysokie gówno potworokobieta chodząca po kuchni w nocy
Lustro i odbicie, które miało własny charakter
Tego nie widziałem, ale wierzyłem, ze istnieje. Były w mojej wyobraźni tak jakby naprawdę istniały (piszę to po 10mg zolpidemu)
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?
Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.