Na szczęście już nic nie ćpam.
11 listopada 2018Hanna Natalia pisze: Najgorsze są te pieprzone głody, siódmy dzień detoksu, a ja czuję przepotworne ciśnienie na COKOLWIEK. :-/
11 listopada 2018Hanna Natalia pisze: Paskudna jest ta depresja podragowa. To w ogóle kiedyś mija?
11 listopada 2018Hanna Natalia pisze: Sport w depresji jest dosyć trudny, jeżeli nie niewykonalny- przynajmniej w mojej depresji, która jak wcześniej kilkukrotnie wspomniałam zmusiła mnie do hospitalizacji. Kiedy ktoś musi wkładać wiele wysiłku nawet w przełykanie śliny trudno mu będzie nagle biegać maratony i podziwiać efekty w lustrze ;) . Sport i słodycze.Eh. Nie do końca o to mi chodziło, ale dzięki <3 .
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.