...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 522 / 64 / 0
Piękne urządzenie.

Na szczęście już nic nie ćpam.
Uwaga! Użytkownik GL HF nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 76 / 4 / 0
Mojej Babci coś takiego wcisnęli, tylko philipsa. Wszystkim nawet dzieciom robiła się czarna albo zielona woda. Ograniczone zaufanie do wszystkiego co ładują obwoźni sprzedawcy starszym ludziom, ale ja ogólnie jestem sceptykiem.To u góry wygląda jak miednica obwiązana reklamówką i wypełniona gnojem xD .
  • 76 / 4 / 0
Najgorsze są te pieprzone głody, siódmy dzień detoksu, a ja czuję przepotworne ciśnienie na COKOLWIEK. :-/
  • 395 / 36 / 0
11 listopada 2018Hanna Natalia pisze:
Najgorsze są te pieprzone głody, siódmy dzień detoksu, a ja czuję przepotworne ciśnienie na COKOLWIEK. :-/
jedz, żelki . Cukier pomaga w głodzie (przynajmniej mi)
  • 76 / 4 / 0
Nathan- żeby było podlej to dietę też trzymam i pysznych rzeczy wpierdalać nie mogę :( W dodatku jestem weganką, a wege żelków w Dzień Niepodległości i to w psychiatryku sobie nie zorganizuję %-D .
  • 60 / 4 / 0
Rzucanie kilku nałogów na raz jest arcytrudne. Ja jak nie brałem kody jakiś czas, to rekompensowałem sobie to obżerając się :-D
Uwaga! Użytkownik genezyp_kapen nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 76 / 4 / 0
Paskudna jest ta depresja podragowa. To w ogóle kiedyś mija?
  • 395 / 36 / 0
Paskudna jest ta depresja podragowa. To w ogóle kiedyś mija?
Jak organizm zacznie funkcjonować poprawnie. Mi sport pomagał bardzo. Te poczucie dumy jak stawalem przed lustrem,po treningu, koszulki które stawały się coraz mniejsze. Dni w których naprawdę miałem totalnego doła ale zmuszalem się do treningu, tego uczucia nic nie jest wstanie przebić. Sport i zdrowy tryb życia wybierz, rób przysiady niech sylwetka i ciężka praca Ciebie definiuje 😉
  • 76 / 4 / 0
Sport w depresji jest dosyć trudny, jeżeli nie niewykonalny- przynajmniej w mojej depresji, która jak wcześniej kilkukrotnie wspomniałam zmusiła mnie do hospitalizacji. Kiedy ktoś musi wkładać wiele wysiłku nawet w przełykanie śliny trudno mu będzie nagle biegać maratony i podziwiać efekty w lustrze ;) . Sport i słodycze.Eh. Nie do końca o to mi chodziło, ale dzięki <3 .
  • 395 / 36 / 0
Sport w depresji jest dosyć trudny, jeżeli nie niewykonalny- przynajmniej w mojej depresji, która jak wcześniej kilkukrotnie wspomniałam zmusiła mnie do hospitalizacji. Kiedy ktoś musi wkładać wiele wysiłku nawet w przełykanie śliny trudno mu będzie nagle biegać maratony i podziwiać efekty w lustrze ;) . Sport i słodycze.Eh. Nie do końca o to mi chodziło, ale dzięki <3 .
Teraz przewinalem Twoje posty. Ja w życiu miałem wiele problemów natury psychicznej poprzez nadużywanie leków, narko, dopow, alko ale depresji nie uswiadczylem. Najgorsze to chyba jak przy schodzeniu z alprazolamu na własną rękę którejś nocy nad moim łóżkiem stał ogromny diabeł z rogami i obserwował mnie :nuts: ale ja się bałem myślałem że do rana na zawał zejdę. Nigdy w życiu nie jechałem na czymś więcej jak 4lata,a w między czasie uzaleznilem się już od wszystkiego :nuts: trzymaj się i głowa do góry jutro będzie lepiej :hug:
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę

Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.

Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni

Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.

Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.