Opis DMT w książce Tryptamines I Have Known and Loved (PL)
http://pl.wikipedia.org/wiki/Dimetylotryptamina
Ktoś z Was palił może DMT freebase? Jakieś rady, porady, wrażenia?
PS. Tak, wiem że jest niżej wątek o tryptaminach i jest tam parę słów o DMT oraz zdjęcie fajki, ale warto chyba stworzyć osobny wątek dla tej substancji.
Swoją drogą mam dużą szklaną fajkę do trawy o takim kształcie: (długość 15cm, średnica 3cm)
\ /
------------- --
----------------- Trochę to marnie wygląda, ale obrazuje wygląd. Myślę o zatkaniu cybucha, oraz obu końców rurki. D umieszczone w rurce podgrzewać, aż ta zapełni się dymem. Odetkać oba końce i sztachnąć się na raz.
5-meo-dmt z takiej paliło się dobrze.
Zwykła lufka z kolankiem powinna dać rade.
W żyły wtłoczę Dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
Nie ma nawet co porównywać...
Tabela > informacje o roślinach zawierających DMT i 5-MeO-DMT [5MD
lucyper2 pisze: Ktoś z Was palił może DMT freebase? Jakieś rady, porady, wrażenia?
PS. Tak, wiem że jest niżej wątek o tryptaminach i jest tam parę słów o DMT oraz zdjęcie fajki, ale warto chyba stworzyć osobny wątek dla tej substancji.
Swoją drogą mam dużą szklaną fajkę do trawy o takim kształcie: (długość 15cm, średnica 3cm)
\ /
------------- --
----------------- Trochę to marnie wygląda, ale obrazuje wygląd. Myślę o zatkaniu cybucha, oraz obu końców rurki. D umieszczone w rurce podgrzewać, aż ta zapełni się dymem. Odetkać oba końce i sztachnąć się na raz.
Czy masz juz jakas dzialajaca metode?
http://www.lycaeum.org/drugs.old/other/ ... z.dmt.html
Poczytaj freebase method. Czy w Polsce da sie kupic fajki do palenia wszelakich freebase'ow?
EDIT:
Szukajac informacji znalazlem przetlumaczony ten opis - https://hyperreal.info/comment/reply/224
"mimoze od razu do słoika, wlewasz aceton, zamykasz słoik....
filtrujesz... aceton odparowujesz i to co pozostanie po odparowaniu
to dmt... 10g mimozy spokojnie powinno dać przynajmniej 1 podróż...
ale to zależy od partii mimozy...."
Co o tym myślicie niech wypowiedzą się osoby co znają sie na chemii zignorował bym ten przepis gdyby nie fakt,że gościu był naprawdę znany z tego,że robił dużo różnych ekstrakcji być może właśnie tak uzyskiwał DMT jestem napalony na to bo mówił mi,że miał wizje bardzo kolorowe itp. Niestety więcej się go o nic nie zapytam bo kontakt się urwał:-(:-(:-(
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce
Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.