Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 626 / 121 / 0
02 listopada 2018DexPL pisze:
Dobra.

KONIEC SPAMU!!

Każdy kto do strony 537 włącznie napisze o wyższości "oryginału" nad generykiem dostaje warna. Podobnie będzie za teksty, że "jedyna różnica to cena"
To jeszcze troche to te forum umrze smiercia naturalna. Zostana tylko moderzatorzy i bedziedzie sobie mogli spokojnie sami pisac miedzy soba. Bo co taki zwykly zjadacz alpry moze powiedziec takiemu wszystkowiedzacemu. Przeciez on sie musi znac na wszystkim. Pozdrawiam Cie Umilowany Dyktatorze Kim Dzong Un.

1. Jako doświadczony użytkownik powinieneś doskonale wiedzieć, że czym innym jest merytoryczna dyskusja o środku, czy środkach, której nikt nigdy i nigdzie nie blokował, a czym innym jest spamowanie forum bezsensowną debatą nie mającą końca na temat wyższości Xanaxu nad Afobamem. To raz.
2. Po drugie - jeżeli chcesz pospamować, pomarudzić, ale w temacie o benzo zapraszamy do knajp - jest ich kilka. Do wyboru do koloru. Proszę bardzo. Ale nie, szanowny Pan w ramach wolności ma ochotę pospamować i zrobić trochę syfu w temacie ogólnym w którym trzeba już w tej chwili przeszukiwać dziesiątki stron żeby dotrzeć do sensownych odpowiedzi, bo dominują te nie zawierające w sobie żadnej wartości merytorycznej (np: Zajebałem dzisiaj 2mg Afobamu. Jednak lepiej czułem 5mg Xanaxu)
3. Po trzecie - jeżeli masz zastrzeżenia, co do mojej działalności - napisz we właściwym temacie, a nie spamujesz w temacie merytorycznym.

Biorąc pod uwagę pkt 1, 2 i 3 oraz przede wszystkim Twój staż - warn. DexPL

PS. Wbrew Twoim obawom ostatnio forum rozwija się zdecydowanie mocniej niż kiedyś, o czym świadczą setki postów codziennie do akceptacji nowych użytkowników i tysiące tych, którzy mają już doświadczenie.
  • 9342 / 1813 / 2
03 listopada 2018xFreakyJorge pisze:
Jak myślicie? jedno piwo + ewentualna fifka MJ zrobi kipisz czy na luzie mogę ładować piwerko?
To sie zle skonczy.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 3 / / 0
Koledzy wyżej, napisałem, że jestem laikiem w alprze a innych benzo jadłem sporo, czy to Flubro czy inne lepsze kozaki.

kolego od piwa, jasna sprawa ale pamiętaj że nie drug zabija tylko dawka.. a pytałem o?

Tak samo nie jest to rozwiązanie na detoks. pracę i kobitę w domu.. to bez dymu czy alpry w małej ilości 0,5mg czasem się nie da czegoś na uspokojenie wrzucić.

ZBIERAM TYLKO IMFORMACJE
- co można i ile .. w komforcie

pozdrawiam swirki
  • 42 / 7 / 0
Ile mg alprazolamu, dla osoby bez tolerancji, na zbicie zjazdu po tym cholernym hexenie? Po prostu chciałbym się dowiedzieć ile powinienem zarzucić xanaxu 2mg, żeby zniwelować uboki, tj. pustą, acz nienachalną stymulację głównie, co ciekawe schizy ani takie rzeczy nie występują, przynajmniej na razie, ponad 4h od ostatniego szczura - 120mg (walony przed 11 jakoś), łącznie przez noc obstawiam gdzieś koło 0.3 - 0.5, więc nie jest źle, tymbardziej, że efekty uboczne są naprawdę stosunkowo nie wielkie, przynajmniej na razie - testowałem jakieś 0,7 hexenu przez okres od wieczora do jakiegoś południa wczesnego, jeden alprox 1 mg wystarczył, jednakże, odsypiałem to niemal całą sobotę i niedzielę.
Uwaga! Użytkownik Quo_Vadis_Domine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9342 / 1813 / 2
04 listopada 2018xFreakyJorge pisze:

kolego od piwa, jasna sprawa ale pamiętaj że nie drug zabija tylko dawka.. a pytałem o
Najglupszy mozliwy mix.
Dalsza dyskusja na jego temat wyladuje w koszu.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 190 / 9 / 0
Czy jest ktos mi w stanie powiedziec czy to jest na pewno alprazolam?
13429140_20181104_163712.jpg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 1974 / 521 / 0
Dawno nie brałem afobamu ale wygląda jak afobam 0.5mg chyba?
04 listopada 2018Quo_Vadis_Domine pisze:
Ile mg alprazolamu, dla osoby bez tolerancji, na zbicie zjazdu po tym cholernym hexenie?
Bez tolerki zacząłbym od 0.25mg chyba, że chcesz szybko paść to 0.5mg.
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 4894 / 853 / 0
0,5mg i masz po zjeździe jak nic nie spałeś to Cię fajnie uspokoi może jeszcze gastro się załączy(ja tak często miałem) i pójdziesz spać.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 190 / 9 / 0
[quote=blokowiska666 post_id=3127370 time=1541353695 user_id=127875]
Dawno nie brałem afobamu ale wygląda jak afobam 0.5mg chyba?

Raczej jest to alpragen. Afobam z tego co pamietam jest chyba bialy ale dzieki za info
  • 1974 / 521 / 0
Afobam połówki chyba właśnie taki kolor miały? Afobam 1mg jest biały chyba.
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Żeby nie dostać mandatu za piwo, próbował przekupić policjantów 70 euro i kokainą

Przyłapany na piciu piwa na peronie sopockiego dworca 33-latek, by nie dostać mandatu, zaoferował policjantom łapówkę: 70 euro i... kokainę.

Pierwsze takie badania obaliły popularny mit

Mikrodawki LSD zyskały popularność jako potencjalna metoda leczenia ADHD, ale najnowsze badanie kliniczne wykazało, że ich skuteczność nie przewyższa placebo. Choć wiele osób wierzyło w poprawę koncentracji i samopoczucia, naukowcy nie znaleźli na to dowodów.

18-letni diler zakopał narkotyki w lesie. Po zatrzymaniu grzecznie zaprowadził tam policjantów

Za posiadanie i udzielanie narkotyków odpowie 18-latek zatrzymany przez lipskich kryminalnych. Policjanci zabezpieczyli środki odurzające oraz wagi, a część narkotyków podejrzany ukrywał w słoiku zakopanym w ziemi. Młodemu mężczyźnie grozi kara nawet do 10 lat więzienia.