02 listopada 2018blokowiska666 pisze:Tak, gdy byłem wjebany w zolam jakieś 2-3 lata temu to dokładnie co 6h musiałem dorzucać przynajmniej dawkę progową (0.05mg), żeby nie mieć skręta.31 października 2018creeper pisze: Jest jakakolwiek szansa, że skręt przy tym łapie po 6h?
Rolek nie ogarnę, bo są strasznie drogie, a flubromazepam to świetny pomysł tylko skąd go teraz wziąć, chyba tylko jakieś ciemne zakątki internetu :rolleyes: .
Tak, pregabalina się przyda, bardzo pomaga na benzodiazepinowe skręty. Tylko nie szalej z dawką. Zależy, ile ważysz, ale dawki powyżej 900 mg na dobę to już stanowcza przesada. 300 mg wystarczy, a jeśli jesteś szczupły, to nawet 150. Mi 150 na PAWS pomagało wystarczająco.
Nie lecz skręta RCkami. Pregaba będzie już o niebo lepszym wyborem, tylko pamiętaj, że ona jednak też ma pewien potencjał uzależniający.
Jeśli już, powolna redukcja obecnej dawki klona z pregą w tle to jedyna sensowna opcja, ale jak dla mnie konieczne jest dodanie długiego benzo w tle i płynna redukcja z przejściem na owe.
@up
Nada się na bad tripy, jeśli chodzi o efekt nasenny to też jakiś jest, czy lepszy niż flualpra nie wiem ale ja się po stimach k-zolamem usypiałem skutecznie.
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych
Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.
Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki
26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.
Palenie marihuany a zdrowie emocjonalne. Nowe badania dają do myślenia
W przypadku nastolatków palenie marihuany może mieć wpływ na zdrowie emocjonalne i wyniki w nauce – ostrzegają naukowcy na łamach pisma "Pediatrics".