02 listopada 2018blokowiska666 pisze:Tak, gdy byłem wjebany w zolam jakieś 2-3 lata temu to dokładnie co 6h musiałem dorzucać przynajmniej dawkę progową (0.05mg), żeby nie mieć skręta.31 października 2018creeper pisze: Jest jakakolwiek szansa, że skręt przy tym łapie po 6h?
Rolek nie ogarnę, bo są strasznie drogie, a flubromazepam to świetny pomysł tylko skąd go teraz wziąć, chyba tylko jakieś ciemne zakątki internetu :rolleyes: .
Tak, pregabalina się przyda, bardzo pomaga na benzodiazepinowe skręty. Tylko nie szalej z dawką. Zależy, ile ważysz, ale dawki powyżej 900 mg na dobę to już stanowcza przesada. 300 mg wystarczy, a jeśli jesteś szczupły, to nawet 150. Mi 150 na PAWS pomagało wystarczająco.
Nie lecz skręta RCkami. Pregaba będzie już o niebo lepszym wyborem, tylko pamiętaj, że ona jednak też ma pewien potencjał uzależniający.
Jeśli już, powolna redukcja obecnej dawki klona z pregą w tle to jedyna sensowna opcja, ale jak dla mnie konieczne jest dodanie długiego benzo w tle i płynna redukcja z przejściem na owe.
@up
Nada się na bad tripy, jeśli chodzi o efekt nasenny to też jakiś jest, czy lepszy niż flualpra nie wiem ale ja się po stimach k-zolamem usypiałem skutecznie.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.