Jest na porodówce i ma dostać Fenactil przed podaniem oksytocyny.
Ktoś wie czy to częsta praktyka?
Ale muszę przyznać, że ma ode mnie ta chlorpromazyna plusa, bo po drugiej dawce tętno się nieco uspokoiło, no do tego mogłam spać, mdłości złagodniały, a nawet zachciało mi się jeść. Jednak ogólnie strasznie ciężkie działanie.
Nie mam benzo.
Czy chlorpromazyna pomoże?
Do tego jeszcze dochodzi ogólny niepokój (psychiczny).
Jednak każdy reaguje inaczej, może Ciebie nie będzie aż tak zwalać z nóg. Tak czy siak, na lęki i niepokoje generalnie pomaga. Trzymam kciuki!
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.
Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie
- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.