Wychodzi na to że jesteś wyczulony na takie rzeczy i to dość mocno
Ja po amfetaminie (ale tu mowa o tygodniowym ciągu) potrafiłem mieć halucynacje po samym jaraniu mj
Przyczyna? - narkotyki
Jak temu zapobiec? - przestać brać i po czasie wszystko wróci do normy x)
Ogólnie feta to ścierwo zwłaszcza w ciągach, te psychozy i chore myśli ryją beret, dlatego wyjebałem to ze swojego rozkładu nietrzeźwości już dawno i zostałem przy samych uspokajaczach
A feta mogła zmienić Twoją reakcję na alko, przez co tak źle się czułeś. Albo w ogóle źle na nią zareagowałeś. Tak naprawdę nie masz pewności, co dokładnie zawiera ten ,,biały proszek” i nawet biorąc raz na jakiś czas możesz sobie tym zaszkodzić. Lepiej po prostu zrezygnuj z niesprawdzonej fety i ogólnie stimów. Czasem można się bardzo zdziwić po sprawdzeniu swojego procha testerem.
02 listopada 2018farawayfromheaven pisze: być może wypłukałeś się trochę z minerałów, a trening mógł spowodować większe zmęczenie niż zazwyczaj. dodając do tego fakt, że ewidentnie jesteś wyczulony na zmiany nastroju i gdzieś tam w głowie siedzi Ci obawa przed zejściem, więc możesz odczuwać jeszcze lekkiego kaca. skoro tak reagujesz na zjazdy to zostań sobie przy piwku, nic Ci się nie dzieje i na pewno wszystko się ustabilizuje ;)
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną
Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.