Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Nie da sie przerobic BDO do GBL/GHB domowymi sposobami.
11 października 2018STR88 pisze: Ja tam nigdy nie zrobiłem żadnego przypału na GBLu, kwestia kontroli dawek ^_^
Chociaż domyślam się, że równolegle z doświadczeniem rośnie kwestia wyjebania w ostrożność %-D
Ja przerobiłem raptem ćwierć litra G...
Co do tematu: dziwi mnie, że tutaj ktokolwiek w ogóle BDO pije. Przecież sama definicja mówi, że to totalne gówno. Jeszcze za to płacić to już lepiej normalnie flachę kupić i się najebać.
Nie ma to jak ćpuny-menele: w ręku butelka z BDO, pod nosem klej biurowy ;)
Hmm... niszczyć sobie zdrowie porządnie i nie mieć przy tym żadnej fazy... brzmi jak palenie szlugów ;)
Ale po kilkudniowym ciągu i żarciu masy tabletek na zgagę o odczynie zasadowym.. Moja impreza skończyła się... 3 dniowym :kotz: :wall: :wall: :wall:
Prawdopodobnie przez to, że na koniec wypiłem jeszcze alko.. :/
Zacząłem czyścić fele tak z 2.6 ml i nawet ujdzie, zawsze jakaś alternatywa %-D
wycięto nieregulaminowa treść-do dyskusji na temat źródeł substancji służy dział Sprzedawcy/reisende
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Kawa - budzi i wydłuża życie
Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.