Z-drugs – substancje wykazujące powinowactwo do receptora benzodiazepinowego, nie dzielące jednak podobieństwa strukturalnego z benzodiazepinami. Przykłady to zolpidem, lub zopiklon.
ODPOWIEDZ
  • 180 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Elkaudylio »
lucyper2 pisze:
Przestań jarać na chwilę! Kawę, nie alkohol.
:D
To nie przez zioło, a lorazepam... Jednak dziwnie na mnie działa ta benzodiazepina, jednak nie ma to jak alprazolam na tą moją fobię... Oczywiście: doraźnie. :]
Ostatnio zmieniony 20 sierpnia 2008 przez Elkaudylio, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Elkaudylio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 53 / 4 / 0
co się stanie jak zjem tego 300 mg na jeden raz ?
Real lives are the reason why
We want to live another life
We want to feel another time
Another time...
  • 168 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: virtual_high »
zasniesz/bedziesz odpierdalal rzeczy kore bedziesz alowal a nie bedziesz pamital/zdechniesz
Uwaga! Użytkownik virtual_high nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 53 / 4 / 0
brzmi nieźle.
Another time...
  • 2876 / 99 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »
wydaje mi się że bez sensu 300 wpierdalac... można dużoooo mniej nosem wciągnąć (o ile pamietam to 1 tabs był o 10mg tak? - to ludzie pisali ze po 2-3 juz dziury w głowie były ;] )
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 53 / 4 / 0
dziury to ja wiem, nie chodzi mi efekty 'rekreacyjne' bo na mnie zolpidem działa tylko nasennie, ale czy po 300 będę miał długotrwałe konsekwencje zdrowotne? jaka jest szansa zgonu?
Another time...
  • 849 / 42 / 0
Nieprzeczytany post autor: lucyper2 »
Powieś się, a zolpidem oddaj komuś wcześniej.

A jak chcesz kogoś nastraszyć to upozoruj samobójczy zamach bombowy.
Ostatnio zmieniony 27 stycznia 2008 przez lucyper2, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik lucyper2 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 586 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: idn »
zwiększanie dawki zolpidemu nie zwiększa efektów w żaden sposób. dla mnie np. graniczna dawka to 30 mg, po której mam maksymalne nasilenie wszystkich efektów. dalsze zwiększanie dawki absolutnie nic nie daje. testowałem do 160 mg, nie było żadnej różnicy w porównaniu z 30 mg, tylko zmarnowałem reszte opakowania niepotrzebnie. gdyby nie to, że wcześniej zjadłem dwa razy po 20 mg, to pewnie bym do pełnego 200 mg dobił. szczerzę wątpie, żebyś po 300 mg miał jakieś większe komplikacje, lepiej oddaj to komuś.

LD50 u szczurów (doustnie) wynosi prawie 700 mg/kg, przy wadze powiedzmy 60 kg musiałbyś zeżreć 208 i pół tradycyjnego opakowania (20 x 10 mg) żeby mieć 50% szans na śmierć. w międzyczasie zdążyłbyś zapaść w lekką śpiączkę albo zarzygałbyś pół mieszkania od takiej ilości tabletek.
szatan
  • 28 / / 0
Nieprzeczytany post autor: neurastenia »
Najwięcej zjadłęm 200 mg w przeciągu paru godzin i poza wymiotowaniem nie zwiekszylo to w zaden sposob dzialania.

Pełnie efektów osiagalem przy lekko wyrobionej tolerancji przy 1 rozpuszczonej pod jezykiem plus 2 w nos.
  • 180 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Elkaudylio »
Cholera, na mnie ostatnio 15 mg (1,5 tabletki) zadziałało najzwyczajniej wymiotnie... :/ Lekko się zrobiłem śpiący oprócz tego, ale żadnych dziwnych kolorów nie zauważyłem ani tym bardziej czegoś więcej...

Ale dobrze się potem spało... ;]
Uwaga! Użytkownik Elkaudylio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".

Masowe ilości kokainy na masowcu. Kucharz w areszcie

Blisko pół tony kokainy o wysokiej czystości przejęły argentyńskie służby na masowcu Ceci w porcie rzecznym San Lorenzo. Do udziału w przemycie przyznał się okrętowy kucharz.

Częste używanie konopi ma związek ze zwiększoną śmiertelnością pacjentów z rakiem jelita grubego

Osoby z rakiem jelita grubego i udokumentowaną historią częstego używania konopi były ponad 20 razy bardziej narażone na śmierć w ciągu pięciu lat od diagnozy w porównaniu z osobami bez takiej historii - informuje pismo „Annals of Epidemiology”.