Dział służący dyskusji o pozostałych odmianach roślin, np. afrodyzjakach, ziołach snu, czy ziołach o właściwościach uspokajających i sedatywnych a także o substancjach pochodzących z organizmów zwierząt.
Czy warto stosować Różeńca ?
1.Warto.
40
53%
2.Warto w miksach.
24
32%
3Warto w dużych dawkach.
8
11%
4.Nie warto.
3
4%

Liczba głosów: 75

ODPOWIEDZ
  • 9532 / 1878 / 2
14 października 2018kalafior91 pisze:
23 września 2018Stylowy pisze:
Polecacie jakieś konkretne firmy? Brałem reguralnie w kapsułkach z KFD, ale żaden poprawy nie zauważyłem.
Ja zacząłem łykać . Na razie jedną dziennie do śniadania. Jak po 14 dniach nie szurnie zacznę brać 2. Ogólnie czym można nasilić działanie adaptogenów? Za czasów kiedy paliłem fajki to zauważyłem, że żeń-szeń fajnie nasila zielona herbata z mocnym papierosem.
Odpowiednia dieta i zmiana trybu zycia.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 40 / 3 / 0
odpowiednia dieta czyli odpowiednia ilosc bialka do tluszczy?

@kalafior91 kwesia ile w takiej tabletce masz % salidrozydu tak w ogole :)
  • 209 / 22 / 0
^
W 400 mg jest ich 4 mg, więc 1%.

Zakładam, że jestem zdrowym człowiekiem i nie potrzebuję drogich ekstraktów.
  • 40 / 3 / 0
drogich? zartujesz chyba. ;)

minimum musi byc standaryzowany na 3-4% wtedy to ma sens.
  • 2990 / 1648 / 35
To prawda ale 5 % jest najbardziej pożądany i sprawdza sie w codziennym uzytkowaniu dzialanie od 10dnia.
Uwaga! Użytkownik AnnaS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 40 / 3 / 0
@AnnaS sprawdzalas moze jak wypada synergia z milorzebem?
  • 2990 / 1648 / 35
Srednio nie jest to polaczenie ktore moglabym okreslic jako idealne lecz poprawne lekko wzmacnia Rozeniec szalu nie ma.
Uwaga! Użytkownik AnnaS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 40 / 3 / 0
Co w takim razie sugerowalalbys dodac?
  • 209 / 22 / 0
Zobaczymy. Ja na razie odczuwam lekki przypływ energii w ciągu dnia i łatwiej wstaje mi się po nocce chociaż nie chcę popadać w autosugestię. Postanowiłem zmieniać adaptogeny co 80 dni. Kolejny to ashwa.

Dodam, że łykam D3-K2.
  • 17 / / 0
Tak, przeglądam wątek i tyle ile jest osób tyle jest różnych opinii odnośnie działania tego środka. Z tego co czytam to na prawdę cięzko przewidzieć jak dokładnie się na niego zareaguje
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa

Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.

Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje

Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.

Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży

Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.