15 października 2018Demis pisze: Przy okazji, ja lubię zaczynać brać antydepresanty bo właśnie mi tak humor podnoszą, jestem pobudzony i mam pełną energię. Szkoda, że to tak szybko mija. Lubię początek brania wbrew pozorom.
Pamiętam też, że nie odczuwałem tego dnia żadnych objawów skręta - zawsze kiedy brałem 1-szą dawkę rano, to z bolącymi nogami.
Być może wtedy był idealny moment na rzucenie...
W latach głupiego nażywania opiatów zdarzyło mi się wziąć kodeine dożylniei.v. . Zwykły fosforan kodeiny wyekstrahowany z antidolu. Faktycznie działanie jest tak z 3x mocniejsze, nie mniej robi się bardzo niebezpiecznie ze względu na histaminę - a uwierzcie mi, tutaj na prawde czuć jej wyrzut. Wręcz łeb napierdala od tego wyrzutu. Najwięcej podałem sobie ok. 100 ml płynu w 10 strzałach, w którym znajdowało się 210 mg kodeiny. Histamina pojawia się od razu po zażyciu, dosłownie na moment po pojawiają się bomble jakby człowiek w krzaki się wpierdolił.
Kompletny brak profilu rekreacyjnego w tej drodze podania. Więcej histaminy niż opioidowego działania, po pewnym progu już w zasadzie histamina zaćmiewa cokolwiek i to już nie high tylko przejabany horrorshow
Z innych głupich rzeczy, to również zdarzyło mi się kiedyś zażyć loperamid dożylnie iv i to również skrajnie idiotyczny pomysł (no ale co poradzić, trzeba być młodym głupcem, aby zostać starym mędrcem), który również nie ma absolutnie żadnego sensu. Naturalnie nie pokonałem bariery krew-mózg, bo mózgu nie miałem - co zostało potwierdzone doświadczalnie.
Chinole używają kodeiny zamiast histaminy jako kontrolki w testach alergicznych. Oznacza to, że regularnie i powtarzalnie u sporej części populacji (jak nie całej) mocarnie wywala histaminę.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
Nie bez kozery jest również fakt, że w cenie jednego tiokoloko mam dwie paczki czipsów, które mogę zeżreć calutkie.
Zrob sobie porzadna przerwe, by sie nie wjebac w mocniejsze opio.Tego nikt nie chce bo to droga do piekla...a moze nieba :D
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?
Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.