60mg para/kg masy ciala, i to u dzieci, podejrzewam że na pojedyncze 'użycie' 10 tabletek po 30mg kody i 500 para dało by się znieść. Z drugiej strony nie chciałbym się pod tym względem nigdy pomylić...
Hurra, diese Welt geht unter
John pisze: no to kupujcie Efferalgan Codeine, więcej jest w nim kody i nawet taniej wychodzi.
astaroth pisze: Ale Efferalgan jest przecież musujący, a tez zawiera paracetamol. Da się tego (bezpiecznie) uzywać rekreacyjnie?;>
P.S.
Raz mi się zdarzyło ekstrakcję właśnie z Eff. Codeine kiedyś robić ekstrakcję w szkolnym kiblu na długiej przerwie ;P
c0deine pisze: Nic się nie stanie. Tzn, pewnie wchłoniesz te 1-2g paracetamolu, ale trudno się mówi. Zaszkodzić nie zaszkodzi jak masz końskie zdrowie. Nie raz robiłem ekstrakcję z efferalganu codeine, ale należy użyć mało wody.
P.S.
Raz mi się zdarzyło ekstrakcję właśnie z Eff. Codeine kiedyś robić ekstrakcję w szkolnym kiblu na długiej przerwie ;P
No i masz ekstrakt o pysznym owocowym smaku. Nie pamiętam czy grejfrut czy czy pomarańcz.
Dziękować za instrukcję ;)
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem
Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem
Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.